All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Tycker också vi går in med väldigt många frågetecken. Svårt att säga huruvida de är fler än vanligt, men det är frågetecken på några viktiga kuggar samtidigt som det var längesedan vi hade en så säker förstakedja. Jag tror det är få lag som kan minska spannet till mindre än 8 placeringar inför säsongen. Det är såpass jämnt nu och självförtroende har avgjort SHL senaste åren och kommer göra det igen. Ett eller ett par lag växer säkert fram till små "giganter" under säsongen, nått eller båda av dessa "omöjliga" lag tappar säkert i januari och slutar 3-4 iaf. Vi är ett av dessa lag, som kan sluta 1-10, där placeringarna i början och slutet av det spannet är lite mindre troliga. Visst det låter som en feg helgardering, men det känns som det var längesedan SHL var så jämnt och svårsiat.
 3. Yesterday
 4. Ny huvudtränare, spelare som Lindqvist och Törngren måste ändå ses som "chansningar" och deras utveckling styr givetvis mycket. En relativt stor förändring på backsidan, nya pjäser som måste leverera i t.ex. powerplay. Fixar Virtanen ett tungt ansvar? Har Åslund gett oss sin bästa SHL-säsong eller studsar han tillbaka? Vem blir sista centern? Martin Johansson gjorde egentligen bara en bra säsong i Örebro, hur bra är han? Nja, jag har många frågetecken och en 8e-plats är inte omöjlig. På plussidan är så klart Rynos kedja, Dick även om jag inte sett honom på ett tag.
 5. Behövs ändå lite mera spets om vi vill bli förknippade med toppen inför en säsong bland "experterna". Jag tror dock att vi absolut kan lukta på en eventuell topp 4-placering. Då skall dock allt gå i princip rätt från början. Annars är jag mycket skeptisk.
 6. "Slätstruket"? Vi har ju värvat både spets, talang och bredd. Hur kan det vara slätstruket? Tror att detta är en produkt av senaste årens mindre lyckade säsonger, vilket gör att tyckare är tveksamma till om vi får ihop det till något bra.
 7. Tar och lägger en rad här, i nuläget saknas ca 25 euro varje månad. Nu är det även öppet att använda swish på 0768382499.
 8. Fattar inte Aftonbladets ranking av trupperna i nuläget. Jag tycker nog Färjestad är bättre än 8:a med nuvarande trupp.
 9. Gillas mycket. Förvånad att inte vegas snodde honom.
 10. Last week
 11. Äsch! Han är en tank! Sådana ska man inte underskatta! Våran tank i år är Melart, hoppas han inte gör oss besvikna.
 12. Skönt BMI! Sjuklig fetma 😁
 13. Låter som att du skulle gilla Mustapha Lemieux. 162 cm, 129 kg. Dock verkar är han skadad nu p.g.a. "Complications after hair removal surgery". Men när han frisknar till så! http://www.eliteprospects.com/player.php?player=40878
 14. Dags för en ny NHL-tråd tycker jag! Såg att T:J Oshie kritat på nytt 8-årskontrakt för Capitals. Det gillas!
 15. jao, trist att vi inte behöll Persson kan jag tycka, en personlig favorit hos mig. Men Turnbull skulle ju passa bra in, som några redan nämnt. Vad finns det fler för alternativ, med lite tyngd?
 16. Ja precis, när jag ser över truppen (forwards) så känner jag spontant att det inte finns någon extrem tyngd framåt. Vi har mycket fart och teknik vilket är bra men jag vill gärna ha lite elakhet också, lite tyngd och någon som fysiskt sätter motståndarna i respekt.
 17. Kontrollera om du har något sätt att se din temperatur overall på GPU och CPU, håll koll. Jag brukar försöka ligga under 65.
 18. John Persson typ?
 19. Tyngd framför motståndarkassen! En jobbig jävel helt enkelt.
 20. Jag håller med om att det är bra att han tänker efter och säger vad han tycker, istället för att han drar en floskel. Men om man ser till detta klippet, så skulle man kunna önska att han iaf kortar ner betänketiden från 20 sekunder till 10. Man blir ju rädd för att det ska ta 20 sekunder att ta snabba beslut under matcher också. Men det roligaste är att det är sånt här vi diskuterar just nu, då det finns alldeles för lite att snacka om under denna delen av året Jag styr istället samtalsämnet åt följande: Vad är det FBK saknar i dagsläget? Vilken spelartyp? Det har pratats om en rightare, målskytt, tvåvägscenter mm. Vad tycker ni behövs för att göra laget till en potentiell semifinalist 2017/18?
 21. Håller med dig
 22. 300 kr insatt
 23. Återigen superkul att man uppfattar folk så olika. Jag tycke istället Pennerborn känns hyperintressant då han tänker efter innan han svarar på en fråga, och inte heller besvarar den med en floskel. Jag tror det är något som ofta saknas i hockey, både hos spelare och ledare; en hjärna. Sen tror jag personligen inte på att, som chef/ledare, höja rösten och skrika. Då är för mig en brist på kunnande som man försöker kompensera. Gör spelarna inte det man kommit överens om beror det på att man brustit som chef och inte kommunicerat det bra nog.
 24. Jag har haft honom som "hjälptränare" när han fortfarande var aktiv/i början av hans tränarkarriär och då var han en riktig pådrivare och riktigt "het". Så den Johan ni ser i intervjun är inte den Johan som står i båset.
 25. Ja jag hoppas att det är så, då kan det bli riktigt bra.
 26. Haha ja, jag håller med. Men tror det är lite tvärtom mot Leffe där, som är pigg i intervjuerna och trött på matcherna.
 27. Ni som har sett Pennerborn under match eller träning. Är det någon fart på honom där? Har precis försökt se sommarsnacket med honom men har är så förbaskat seg och tråkig i intervjun att jag inte ens orkar se klart klippet. Hoppas att det är mer drag i honom inför spelarna, annars vete fasiken hur det kommer att gå. Jag både hoppas och tror att han visar lite mer känslor än i intervjun annars finns risk att spelarna somnar. Glad Midsommar till er alla!
 28. Med risk för att vara tråkig, så vet vi ju inte ens om Turnbull är ett spår eller ett alternativ man jobbar på. Fast med nyhetstorkan som råder, så är det förståeligt att man spekulerar i olika scenarios. :-) Jag skulle tro att man har avväntat både Expansion Draft (för Vegas Golden Knights) och även Entry Draften som hålls nu till helgen, där säkert en del spelare och rättigheter kommer att byta händer, för att se vilka som ev. kommer att stå utan kontakt i NHL/AHL kommande säsong och som kanske kan vara möjliga att knyta upp kommande säsong. Så utesluter inte möjligheten att det kan dyka upp något namn till veckan eller efter där. Så jag skulle inte tro att vi är speciellt nära någon spelare ännu, även om det säkert har knutits lite förberedande kontakter för att ha lite olika alternativ och handlingsplaner klara när man vet utfallet av draften.
 1. Load more activity