All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Synd att inte vi tog hem Pogge. Hade bytt bort Haulet, flåt,Haugen, alla dar i veckan.
 3. Finns risk för en ny magsjukeepidemi i laget tyvärr. Mattias Hell insjuknade i magsjukan medan de satt och väntade på det trasiga planet, enligt NWT. Han satt tillsammans med spelarna så det är inte omöjligt att några till fått skiten. Hoppas verkligen inte, för det ställde till det rejält för oss förra säsongen.
 4. Today
 5. Bra tryck på forumet. Klassisk torsk med mindre bra insatser plus en medioker domarinsats. Pogge kommer att ta väldigt många poäng åt Rögle, var så säkra.
 6. Yesterday
 7. Leffe Carlsson klar som tränare för Leksand. Betyder det att vi får en lönekostnad mindre nu?
 8. Leffe Carlsson till Leksand enligt sportbladet
 9. Tror dom menar så här: Tar Alex plats i 1:a kedjan, då flyttas Martin J ner till 3:e (Asplunds kedja lär dom inte ändra på). Martin och Åsa ska definitivt inte spela i en 4:e. Så lilliz eller Persson flyttas ner till 4:e. Då har 3 av 4st kedjor ändrats....
 10. Kul ändå att det krävs en förlust för att det skall bli fart på forumet!
 11. Vill ha alex jämter ryno. Ser inte hur man förstör heöa laget på 2 spelare.
 12. Här kommer en ganska simpel bakgrundsbild till mobiltelefoner
 13. Last week
 14. Rätt skönt att det kom en förlust då slipper jag fundera på om vi kan vara obesegrade i 50 omgångar. Absolut besviken förstås att låta Rögle ta sin första seger för säsongen men bortsett från första perioden som vi spelade bra så kan jag ändå tycka att Skånes stolthet var bättre och förtjänade segern, hårt jobb lönar sig ofta. Var också första gången denna säsong som vi förlorade målvaktsmatchen! Kul för Pogge att få göra en så bra match mot sina forna lagkamrater och fina TV räddningar tog han fram också. Masken var grym med det röda gallret! Som så ofta när man förlorar så vill man skylla på ngt och domarna får ta på sig mycket skit även denna gång Blir en mycket intressant match härnäst, var det en tillfällighet eller har vi växlat in på loser spåret.... kommer killarna acceptera en trött förlust en tisdag i Skåne mot serie sisten eller är det ett grinigt gäng som knyter näven och lovar varandra att verkligen göra en bättre insats nästa gång? Längtar redan till torsdag!
 15. En match är ingen match. Nu fick vi örfilen och den kanske var nyttig. Dock, chans till vinst fanns. Bortdömt mål felaktigt + att Lasse Haugen var komplett värdelös gör att det ändå finns ljusglimtar i denna svåra stund
 16. Japp, exakt i denna typ av matcher när inställningen brister kommer Alex förhoppningsvis att kunna göra skillnaden. JJ och Walle gick bananas när det såg ut så här under deras glansdagar som kaptener.
 17. Kan väl säga så här. Första perioden var deras bästa. Men vi förlorar inte pga domarna. Rögle var mer desperata och ville vinna mer än FBK. Bibicarna är nyttiga, Schira likaså och Pogge kommer plocka poäng åt skåningarna. Tror inte Rögle kommer kvala till våren. FBK får skaka av sig matchen och ta nya tag mot ett hett Luleå på torsdag. Tung och viktig period framöver nu med tätt mellan matcherna. Gäller att stå pall även om det börjar blåsa motvind.
 18. Det här var verkligen inte våran match. Puckkontroll och passningar var den största bidragande orsaken. Förståligt att man har svårt att tagga till borta mot Rögle en tisdag i oktober. Tyvärr förbätttade inte Haugen våra chanser att vinna idag. Men att lägga hela skulden på honom är inte korrekt. Vi skulle kunna nämna några som såg till att Rögles defensiv hade det väldigt enkelt idag. Tex gjorde Nygård en riktigt svag insats med extremt många tappade puckar. Jag räknade till 6 gånger där han försöker lägga en ”bakom-ryggen-passning” men misslyckades och Rögle kunde vända i en kontring. Han försökte spela alldeles för svårt idag och lyckades inte dribbla bort många. Jag kan tycka att när man har men kväll där man märker att saker och ting inte funkar så måste man kunna spela enklare. Westin är otursgubbe på det tidiga 1-1 målet när han styr in en puck i egen kasse som annars hade gått utanför. Ryno och Asplund var riktigt osynliga. Fumlade med puck och la fruktansvärt dåliga pass, bakom/på skridskorna å sina medspelare. Micke Lindqvist gjorde sin kanske hittills sämsta match, rent produktivt var han iskall men han kämpade och slet iaf. Virtanen och Lilliz tillhörde gänget som varken bra eller dåliga medans jag vill slå ett slag för Dick, Martin, Åslund och Steen som alla visade kämpaglöd. Hade resten av laget haft samma inställning hade vi vunnit idag. Känns som att vi hade behövt Alex vid en sån här tillställning. Nåväl, nya tag på torsdag!
 19. Att domarna suger är tyvärr ingen nyhet - det har vi ju vetat länge - därför måste man se till att vinna på egna meriter - genom bra spel. Att domaren hinner blåsa innan pucken går in till det som skulle varit 2-2(?) är illa - men återigen, föga förvånande - domarna saknar en stor dos spelkänsla. Rynos "utvisning" - patetiskt hur man kan ta en sådan. Den var lika lite utvisning som det var utvisning när Haugen sänktes. Två olyckshändelser - varken mer eller mindre. Skillnaden är att ett bra lag som gör arbetet tar vara på alla chanser de får medan ett lag som inte gör jobbet kommer torska - oavsett domarinsats.
 20. Äsch. Bara att bryta ihop och komma igen. Ska man ta med sig något så får det väl vara att få komma ned på jorden igen och inse att grovjobbet och slitet måste göras varenda match oavsett motstånd.
 21. Komiskt men ändå på något sätt oerhört väntat. Var upplagt för torsk med de förutsättningarna och när man tycks tro att man är hockeyns motsvarighet till Barcelona så får man också välförtjänt smisk. Trist för oss supportrar bara att man skänker bort 3 poäng och gör en usel match totalt sett.
 22. Medioker match av samtliga i laget, domarnas insats var under kritik, i alla fall vid Melarts och Rynos utvisningar. PP-spelet var urkasst, det letades omöjliga passningar. Bäst ikväll, slippa höra Anders Eldebrink (''Vad säger han? Ge mig en hörapparat'') kommentera vinsten.
 23. Lite komiskt att Rögle som låg sist tar sin första 3-poängare mot tabellettan Färjestad som tar sin första 0-poängare.
 24. Japp, där kom Plattmatchen med stort P. En dålig prestation från de flesta håll idag, inklusive Pennan som självklart måste ta ut målvakten och köra 5 mot 4 när tillfälle gavs med drygt 4 min kvar. Hoppas nu att de klarar att ta sig samma, lära sig att det inte duger att inte kriga lika hårt som motståndet och ser till att det stannar vid en usel match och att det inte blir en räcka i rad som förra säsongen. 2*Rögle efter jul var ju det som sabbade förra årets relativt säkra topp-6 plats fram tills dess.
 25. Ja där är det i alla fall tillåtet att släppa in några, det borde han klara.
 26. Jag kan inte säga att någon enskild spelare var bra idag, men det går heller inte att vinna en sådan här match när man har en målvakt som skänker bort mål till motståndarna... De två första, visst styrningar, men samtidigt extremt otät. Det är ju inga stenhårda puckar som kommer vinande runt huvudet på honom direkt utan två små myror som gliiiiiider under respektive förbi. 3:an är bara pinsam där han lämnar mer vidöppet mellan ben(skydd)en än ett 50-öres och 4:an - vafan? Att göra något försök till någon jävla fotbollsräddning i ett sådant läge. Vad tänker han ens? Så dags att börja spela hockey igen när matchen redan är körd och man ligger under med 1-4. Kan bara hoppas att man ser till att lära sig något efter den här matchen och att Haugen får vakta båsdörr nästa match, max. Förluster kommer alltid, det är en sak - men att förlora såhär - det är aldrig okej mot något lag och framför allt inte mot ett jumbolag som är jumbo av en mycket klar anledning.
 27. Inget vidare passningsspel eller puckkontroll denna match , tisdagar kanske lite tidigt i veckan ? ; ) Lite prestige också för Pogge att vinna klart mot Haugen i målvatkskampen
 28. Glöm inte Asplund som varit riktigt kass
 29. Säger han "skrällen" igen så spyr jag
 1. Load more activity