All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Jahapp, här var det livat. Vad tror vi om säsongen framför oss, kommer Arsenal vinna med mer än 10 poäng före tvåan? Svar ja.
 3. Ahaja, då var det dags för KoRn imorgon. Jag och en kollega fick akutledigt när jag fick följande meddelande under eftermiddagen : Det är alltså Q&A med KoRn följt av konserten på grönan. Woop!
 4. Underbart. Men man blir lite orolig när man läser att Alex gick av på grund av gammal skada. Hoppas inte skadan stör under säsongen
 5. Yesterday
 6. Slänger med en liten länk till det: http://www.farjestadbk.se/artikel/vfrdaj6dk-23h01/alexander-johansson-blir-farjestad-trogen Fantastiska nyheter!
 7. Alex lägger till 3år på kontraktet ☺️
 8. Ny dag, nytt inlägg! När det gäller tränare tycker jag att vi inte sett tillräckligt än för att varken hylla eller såga. Hur han är i kamera och hur han är i bås på försäsongen betyder ingenting, även om jag inte ser något fel i det han gör. Har gärna en lugn tränare, så länge han inte står och ljuger och det ser "påtryckt" ut så att säga. Ser hellre att man försöker få grabbarna att förstå spelidén själva än att man skriker på dem när alla redan vet att man inte ska ha lärt sig det än, men självfallet måste han kunna ropa ut kommandon vid behov. Jag väntar förväntansfullt på hur spelidén fungerar med nya spelarna, inte för att vi lär få se ett samspelt lagt innan Jul men dessföräinnan lär vi få se ett par rejält roliga spel och mackor iochmed den offensiva trenden vi kör på, i vinst och förlust. Är taggad. Sen är jag faktiskt nöjd med semi iår, många nya spelare och ett lag som jag själv tycker saknar den där EXTRA spetsen som motståndet alltid måste se upp för. Vi har ett bra lag allround, kan gå längre än förväntat.
 9. Last week
 10. Jag skriver här i egenskap som skribent, precis som jag gjort sedan dag ett. När jag skriver i egenskap som administratör använder jag röd text. Ingenstans står det att du inte får ha din åsikt, den enda här som håller på med censur är du i nuläget som försöker både förolämpa och censurera oss administratörer och mods i samma mening. Du får ha din åsikt, andra får anse att din åsikt är både bra och dålig. Ser inte själv problemet med det. I fallet här ovan talade jag inte med dig, eller till dig utan försvarade forumet mot "gnäll"-anklagelse och pekade fingret mot er som aktivt faktiskt gnäller. Jag belyser att det är en liten del av forumet, och att jag tycker att klagomålen ni för fram är skit, vilket innebär att jag inte håller med. Förklaringen här ovan är att detta inte har någon som helst vikt i det sportsliga hur man än kan vrida det, att han kan vara på ett sätt i intervjuer som ni inte tycker om är något jag ser som irrelevant på försäsongen. Ser ingen poäng att skrika och vara arg när man kan försöka leda konstruktivt till att börja med. Att börja glåpa efter 1 träningsmatch när vi inte ens har fulla laget här låter lite smått efterblivet och skulle varit något jag själv hade kollat lite snett på. Tycker klagomålen är skit, och resonemanget bakom det är lika mycket skit det. Det gör jag i form som person. Som administratör uttalar jag mig inte angående ditt och datt då min uppgift som admin är att se till att inga regler bryts och att saken rullar. Har du några problem med det tar du i PM, precis som det står i reglerna. Enligt regelverket ska du i nuläget få en varning som klagar på moderatorer och admin utanför PM men jag låter detta sitta som ett exempel för iår. Min åsikt väger precis lika tungt som din i diskussioner, men missbrukar du regler så kommer jag att följa de balkar som vi alla gick med på när vi registrerade oss här. Svarar förövrigt öppet här för att ingen ska känna några censurproblem, men eventuell fortsättning här kommer att flyttas till PM eftersom det är där du kommer få rätt audiens kontra diskussionsdelen. Med detta sagt hoppas jag inte behöva förklara detta en gång till i år för någon individ. @Svennis @Bengan Svara inte på ovan, invänta PM om det är så att någon anser att det är ett problem.
 11. Mogen inställning, herrarna administratör och moderator. Varför ens vara intresserade av att leda ett forum om ni inte gillar när forumdeltagare vädrar sina åsikter? Att på ett lätt hånfullt, nästintill översittarsätt föra en offentlig interndiskussion känns inte som inbjudande för fler inlägg av användarna. Prova istället att göra som en del andra användare (som f ö varken är administratörer eller moderatorer) och bemöt inlägg med svar där ni själva vädrar er åsikt på ett konstruktivt sätt.
 12. *Under träningsmatcher när det inte ens är säsong. Eller man kanske ska skrika sig hes av ilska när man tränar upplägg som inte fungerar än, vad vet jag Obefogad skit skulle jag nog säga, och än så länge har jag inte sett någon inspelning från när han instruerar i omklädningsrum osv.
 13. Och att han inte taggar till under matcherna.
 14. Lägg dock till att det är skitklagomål från enskilda individer som handlar hur han agerar i intervjuer. Inget att lägga någon vikt vid.
 15. Flyttat hit inlägg då det inte har med matchtråden att göra. Men ja, extremt ful. Förstår dock inte varför de fokuserar på SHL, när DEL och SM-Liiga är så jävla mycket värre.
 16. Det tog alltså två träningsmatcher innan de första klagomålen på Pennan kom. Måste vara ett rekord (Czarnecki gills inte).
 17. Frölunda hånas – i USA. Ja, inte är den vacker. http://www.expressen.se/gt/sport/hockey/frolunda-hanas-i-usa-det-ar-lojligt/
 18. Sänds inte på Cmore, någon som vet ifall Glimt kommer sända? Kunde inte hitta någon info kring det.
 19. Då var det dags. Här är oddsen från tipsligan :
 20. Håller med dig till 100% gällande detta. Vi får väl se hur det blir helt enkelt. Två träningsmatcher och några försäsongsvideor är givetvis inte tillräckligt underlag för att jag helt ska döma ut karln.
 21. Måste säga att jag har helt annan uppfattning om JP. Tycker han verkar väldigt tydlig, trygg och intelligent i sin kommunikation. I de intervjuer jag sett har han valt att ge djupare svar på tråkiga sportfrågor som de flesta i tränarkåren besvarar med en floskel.Verkar med andra ord som han förespråkar en modern ledarstil det det som sägs är det viktiga och inte hur det sägs. Chefer som skriker och skrämmer sin omgivning kanske är det mest förlegade som existerar och på samma gång det minst effektiva. Jag anser att finns behovet av att skrika, spänna ögonen i någon, skälla ut, kritisera enskilda individer i ett gruppsammanhang, hota, skrämma etc. så är det för man har bristfälliga ledaregenskaper.
 22. Min uppfattning är att han har gett ett osäkert intryck i de klipp och intervjuer jag sett. Jag har inte dömt ut honom. Som sagt, han växer förhoppningsvis in i rollen. @Basse: Läs mitt inlägg igen. Jag bemötte bara @Gnells inlägg ,och förklarade att jag menar att en tränare ska kunna tagga till när det gäller. Det är därför egentligen helt irrelevant om jag sett/hört JP "när det verkligen gäller" eller inte (vilket jag givetvis inte har gjort). @Barrus: Jag var otroligt irriterad över Leffes "helylle-inställning" match efter match, oavsett förluster. Min uppfattning, återigen, är att vi ska ha en tränare som kan sända rätt signaler så väl internt som externt. "Helylle" oavsett resultat, är inte rätt signaler enligt mig.
 23. Jag håller med Basse här, och vill tillägga att hur JP är i intervjuer inte alls behöver spegla hur han är i sin tränarroll. Jag tycker också han verkar osäker och inte inge någon direkt pondus, men hur han är som tränare kan vara en helt annan sak. Som sagt, bara han har en tydlig spelidé och kunskapen att förmedla den till spelarna så behöver vi nog inte vara oroliga över hans intervjuer. Leffe var ju väldigt lugn i intervjuer, men nog kunde han ryta till mot spelarna för det. Bara ett exempel på att det vi ser i intervjuer inte är hela bilden.
 24. Hej alla! Har nu fixat lite saker beroende på feedback som kommit. Dels har jag gjort så att leaderboard vyn nu har lite mer info såsom detta: Har gjort lite skillnader i hur användarhantering fungerar med lösenord så att man nu kan gå in under sin profil och trycka på edit längst upp till höger. Väl därinne kan man byta lösenord. Stora skillnaden är hur sidan hanterar olika storlekar på skärmar så att det blir lite bättre för ögat, samt lite utökad statistik när man ska lägga sitt tips. Man kan nu se vad alla andra har tippat i %, samt efter matchen är rättad så kan man se vilka som tippade på vad. Orsaken till att det är dolt innan rättning är så att man inte ska kunna, om man leder, kopiera den som ligger tvåa rakt av för att vara säker på seger etc. (Detta är en gif och det är 3 olika vyer som bilden byter mellan.) Ny knapp tillagd längst upp, via den så kommer man direkt till forumet på nytt. @JTK
 25. Har du sett/hört honom när behovet funnits? Att bedöma en tränares egenskaper, kunnande och kapacitet med hjälp av intervjuer och framträdanden i media ska man nog vara väldigt försiktig med. Det finns många sätt att vinna respekt hos spelarna, att stå och gapa och skrika och se mordisk ut á la se Andreas Johansson är nog ett av de minst effektiva. Inbillar mig att det är lättare för en tränare som nästan alltid är lugn, att få spelare att tagga till när det behövs. Blir så att säga bättre effekt när kontrasterna är större. Nu har jag inte sett många intervjuer med pennan och har egentligen ingen uppfattning om honom alls, och han har givetvis mycket att bevisa. Men jag tänker inte ens försöka bedöma honom efter några klipp på försäsongen.
 26. Jag förstår din poäng. JPs kroppsspråk har inte känts förtroendeingivande alls av det man sett, men ledarskapet är ju mer komplext än att en huvudtränare måste kunna "tagga till". Till att börja med: Även om JP har huvudansvaret delar han ansvaret med en tränarstab. Dessutom är alla spelare delaktiga i hur de sportsliga framgångarna kommer se ut, däribland Alexander Johansson som är lagkapten. Det enda som jag skulle säga är helt avgörande för att JP ska lyckas är att han (med stöd från övriga i ledarstaben och spelare i laget) lyckas hitta en effektiv och tydlig idé för hur laget ska spela och att alla är med på det tåget. I det här resonemanget blir det så klart viktigt att alla har "respekt" för JP och tränarstaben som du nämner. Men för att få förtroende och respekt kan jag inte se varför det är en nödvändigt att kunna "tagga till"/bli arg, utan det handlar mer om att vara resonlig, öppen, ärlig och tydlig.
 1. Load more activity