Stoff

Administratör
 • Content count

  1 568
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

375 Excellent

About Stoff

 • Rank
  Spammare
 • Birthday 1991-01-21

Recent Profile Visitors

3 012 profile views
 1. Tar och lägger en rad här, i nuläget saknas ca 25 euro varje månad. Nu är det även öppet att använda swish på 0768382499.
 2. Gillas mycket. Förvånad att inte vegas snodde honom.
 3. Kontrollera om du har något sätt att se din temperatur overall på GPU och CPU, håll koll. Jag brukar försöka ligga under 65.
 4. @Barrus, tryck på share på vimeo videon så får du koden av vimeo direkt. received_10155119326643859 from Barrus Barrus on Vimeo.
 5. 87% lär inte räcka med våra skatter, hahaha
 6. Nej tack till Mustonen. Tycker inte han passar in på något vis, och är inte heller tillräckligt bra själv i min mening för att dra liv i en formation själv. Svag länk både offensivt och defensivt.. Halvbra tvåvägs.. meh.
 7. Ni får ju börja med olika delmål likt kickstarter! (Vet att det är lite träligt i praktiken, men jävlar vad fränt det hade varit)
 8. Haha, dagens.
 9. VM

  Jodå, riktig dominans i gruppspelet var det allt, och mot Canada var vi utöver det riktigt övertygande. Förstår precis vad du menar. #3 Klingberg får gärna sluta spela hockey, precis som hans bror. Aldrig klarat av någon av dem, oavsett framgångar på pappret. Vårt lag hade inte klarat av Semin ens utan Bäckis och herr målvakt.
 10. Kanske blir en ASUS ROG 240hz därimellan dock. Min tredje är i nuläget lite ouppdaterad.. Min NHL skärm..
 11. Haha japp, och jag tycker den där är skitsnygg jämfört med många andra. Större sköld, visst. Men i övrigt, perfekt.
 12. Hej alla! Har nu infört en ny tjänst på forumet vilket är mailtjänsten vid notifieringar. Som vissa av er tidigare vet (Ni som läst) så stängdes detta av då MandrillApp valde att börja ta lite för mycket betalt för att vara en mailserver och sedan dess har det varit avstängt. Nu är det online igen och ska fungera.
 13. Har två stycken 140hz redan, känns lite overkill med mer..
 14. Utveckla, herr HAL9000. Förstår faktiskt inte vad du menar.
 15. Citera gärna om så är fallet, det enda jag kommer ihåg var att det skrevs att Asplund var en spelare som inte blev glad när Pennan blev det.