Stoff

Administratör
 • Content count

  1 695
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Good

About Stoff

 • Rank
  Spammare
 • Birthday 1991-01-21

Recent Profile Visitors

3 441 profile views
 1. Vill ha alex jämter ryno. Ser inte hur man förstör heöa laget på 2 spelare.
 2. Medlemmar från gamla tiden har klagat sedan tidernas begynnelse på att forumet varit för övervakat tidigare, därav låter vi rätt mycket vara. Hellre en diskussion om OT än inget så att säga. Helst ska det vara truppe och jag kan hänvisa till trådar och PM men då haglar klagomålen från andra hållet. Så svaret på den stora frågan är Nej, skribenterna avgör inte vad som ska censureras. Ställ upp i nästa stora val som forumadmin så kanske du får makten att göra användarna missnöjda! På tal om hockey så är jag jäävligt nöjd med Fogström än så länge. Mer än vad jag trodde dvs. Orosmomentet är målvakter men vi känns emellanåt rätt stabila ändå, medans andra sekunden schabbla så in i helveeete(även om vi vinner)
 3. Det var en frågeställning snarare, och inte en helt ogrundad en. Med tanke på att Falk inte läser detta oavsett så vet jag inte riktigt vad som är okänsligt.
 4. Captain hindsight här ser jag. Bra input efter att diskussionen var slut, verkligen. Då är frågan, du som är självutnämnd polis här då - hör det här hemma mer här eller kanske i ett PM till en mod? Bästa sättet att lösa problem är kanske inte att göra samma sak själv.
 5. Läste uppifrån och svarade på ditt första inlägg. Inte mitt fel!
 6. Mycket riktigt Bengan..
 7. Fast... Det du svara på var hur vissa personer använder uttrycket "ett par veckor" felaktigt ibland, tidigare skribent har ju bara påpekat att många gör fel där och således kan det betyda mer än 2 veckor eftersom personen som myntade detta i detta fallet eventuellt har sagt fel. Normalt sett öppnar man väl inte direkt för att fölk säger fel, men som sagt så är det inte direkt en ny sak att ett par stycken gör så.. haha "Ett par.." används ofta för att beskriva något som kan vara mer än 1, men inte enbart 2 - Ibland menas kanske 4... Helt felaktigt, men det är så det fungerar. Precis som att man nu mera kan stava till Zebra med C så anpassar sig världen till idioter. För info kan uttrycket enl SAOL betyda "några få", vilket kan vara fler än 2.
 8. Men för guds skull förtydliga?!
 9. Jag kan ha horribel smak med, vem vet..
 10. Röglegrönt med gammal look är just en retrotröja, tycker absolut inte att den är snygg i annat syfte än så.
 11. Exakt. Mja rurik, det är lite svårt att avgöra vad du menade. Skrev sådär i hopp om att du skulle förtydliga.
 12. Om du förutsätter att man får + genom att inte vara inne på några mål alls så...
 13. Haha jaså?
 14. Nej, men jag hittade mitt sinne för djävulskap..
 15. Det är inte enbart på plus AB enbart har skitartiklar dock.