Stoff

Administratör
 • Content count

  1 704
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Good

About Stoff

 • Rank
  Spammare
 • Birthday 1991-01-21

Recent Profile Visitors

3 597 profile views
 1. @Nilsen Blev en 3e plats. Rätt gött. Faze, EnVyus, Cloud9, NIP och andra aint got no chance!
 2. Dags för lite GLL Grand Final på https://www.twitch.tv/globallootleague nu. GL HF
 3. Frölunda fo shooo!
 4. Ser gärna att laget är som det är, och bygger vidare kommande år om något är off. Svårt att veta hur vi står nu med Alex tillbaka.
 5. Haha japp. Totalt blandat ihop vem som gjort. Stilen på sång är i mitt minne lik
 6. De kör en winnerbäcklåt innan varje match numera. Är på spa så kan inte googla fram men den finns därute!
 7. Ojojoj, den kommer det inte att lyssnas något mer på Kul att man försöker, men ah.. verkar vara lite skrivarkramp ibland när man hör låtar om ett lag eller hockey. Undantag är exempelvis faktiskt Winnerbäcks LHC låt i mer nyliga sammanhang.
 8. Tror du missuppfattat hur sargar fungerar. Detta är något som kan ske på flera ställen på en sarg. Och det sker även i NHL skall tilläggas.
 9. Ser inte hur gröna/vits stolar gör så att man inte kan gå dit och se gladiatorerna.. Historian är full med saker som anpassats för ett speciellt ändamål men då och då används till annat. Iron maidens gamla flygplan exempelvis.
 10. Vill ha alex jämter ryno. Ser inte hur man förstör heöa laget på 2 spelare.
 11. Medlemmar från gamla tiden har klagat sedan tidernas begynnelse på att forumet varit för övervakat tidigare, därav låter vi rätt mycket vara. Hellre en diskussion om OT än inget så att säga. Helst ska det vara truppe och jag kan hänvisa till trådar och PM men då haglar klagomålen från andra hållet. Så svaret på den stora frågan är Nej, skribenterna avgör inte vad som ska censureras. Ställ upp i nästa stora val som forumadmin så kanske du får makten att göra användarna missnöjda! På tal om hockey så är jag jäävligt nöjd med Fogström än så länge. Mer än vad jag trodde dvs. Orosmomentet är målvakter men vi känns emellanåt rätt stabila ändå, medans andra sekunden schabbla så in i helveeete(även om vi vinner)
 12. Det var en frågeställning snarare, och inte en helt ogrundad en. Med tanke på att Falk inte läser detta oavsett så vet jag inte riktigt vad som är okänsligt.
 13. Captain hindsight här ser jag. Bra input efter att diskussionen var slut, verkligen. Då är frågan, du som är självutnämnd polis här då - hör det här hemma mer här eller kanske i ett PM till en mod? Bästa sättet att lösa problem är kanske inte att göra samma sak själv.
 14. Läste uppifrån och svarade på ditt första inlägg. Inte mitt fel!
 15. Mycket riktigt Bengan..