Stoff

Administratör
 • Content count

  1 612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Stoff

 • Rank
  Spammare
 • Birthday 1991-01-21

Recent Profile Visitors

3 232 profile views
 1. Ahaja, då var det dags för KoRn imorgon. Jag och en kollega fick akutledigt när jag fick följande meddelande under eftermiddagen : Det är alltså Q&A med KoRn följt av konserten på grönan. Woop!
 2. Ny dag, nytt inlägg! När det gäller tränare tycker jag att vi inte sett tillräckligt än för att varken hylla eller såga. Hur han är i kamera och hur han är i bås på försäsongen betyder ingenting, även om jag inte ser något fel i det han gör. Har gärna en lugn tränare, så länge han inte står och ljuger och det ser "påtryckt" ut så att säga. Ser hellre att man försöker få grabbarna att förstå spelidén själva än att man skriker på dem när alla redan vet att man inte ska ha lärt sig det än, men självfallet måste han kunna ropa ut kommandon vid behov. Jag väntar förväntansfullt på hur spelidén fungerar med nya spelarna, inte för att vi lär få se ett samspelt lagt innan Jul men dessföräinnan lär vi få se ett par rejält roliga spel och mackor iochmed den offensiva trenden vi kör på, i vinst och förlust. Är taggad. Sen är jag faktiskt nöjd med semi iår, många nya spelare och ett lag som jag själv tycker saknar den där EXTRA spetsen som motståndet alltid måste se upp för. Vi har ett bra lag allround, kan gå längre än förväntat.
 3. Jag skriver här i egenskap som skribent, precis som jag gjort sedan dag ett. När jag skriver i egenskap som administratör använder jag röd text. Ingenstans står det att du inte får ha din åsikt, den enda här som håller på med censur är du i nuläget som försöker både förolämpa och censurera oss administratörer och mods i samma mening. Du får ha din åsikt, andra får anse att din åsikt är både bra och dålig. Ser inte själv problemet med det. I fallet här ovan talade jag inte med dig, eller till dig utan försvarade forumet mot "gnäll"-anklagelse och pekade fingret mot er som aktivt faktiskt gnäller. Jag belyser att det är en liten del av forumet, och att jag tycker att klagomålen ni för fram är skit, vilket innebär att jag inte håller med. Förklaringen här ovan är att detta inte har någon som helst vikt i det sportsliga hur man än kan vrida det, att han kan vara på ett sätt i intervjuer som ni inte tycker om är något jag ser som irrelevant på försäsongen. Ser ingen poäng att skrika och vara arg när man kan försöka leda konstruktivt till att börja med. Att börja glåpa efter 1 träningsmatch när vi inte ens har fulla laget här låter lite smått efterblivet och skulle varit något jag själv hade kollat lite snett på. Tycker klagomålen är skit, och resonemanget bakom det är lika mycket skit det. Det gör jag i form som person. Som administratör uttalar jag mig inte angående ditt och datt då min uppgift som admin är att se till att inga regler bryts och att saken rullar. Har du några problem med det tar du i PM, precis som det står i reglerna. Enligt regelverket ska du i nuläget få en varning som klagar på moderatorer och admin utanför PM men jag låter detta sitta som ett exempel för iår. Min åsikt väger precis lika tungt som din i diskussioner, men missbrukar du regler så kommer jag att följa de balkar som vi alla gick med på när vi registrerade oss här. Svarar förövrigt öppet här för att ingen ska känna några censurproblem, men eventuell fortsättning här kommer att flyttas till PM eftersom det är där du kommer få rätt audiens kontra diskussionsdelen. Med detta sagt hoppas jag inte behöva förklara detta en gång till i år för någon individ. @Svennis @Bengan Svara inte på ovan, invänta PM om det är så att någon anser att det är ett problem.
 4. *Under träningsmatcher när det inte ens är säsong. Eller man kanske ska skrika sig hes av ilska när man tränar upplägg som inte fungerar än, vad vet jag Obefogad skit skulle jag nog säga, och än så länge har jag inte sett någon inspelning från när han instruerar i omklädningsrum osv.
 5. Lägg dock till att det är skitklagomål från enskilda individer som handlar hur han agerar i intervjuer. Inget att lägga någon vikt vid.
 6. Flyttat hit inlägg då det inte har med matchtråden att göra. Men ja, extremt ful. Förstår dock inte varför de fokuserar på SHL, när DEL och SM-Liiga är så jävla mycket värre.
 7. Då var det dags. Här är oddsen från tipsligan :
 8. Hej alla! Har nu fixat lite saker beroende på feedback som kommit. Dels har jag gjort så att leaderboard vyn nu har lite mer info såsom detta: Har gjort lite skillnader i hur användarhantering fungerar med lösenord så att man nu kan gå in under sin profil och trycka på edit längst upp till höger. Väl därinne kan man byta lösenord. Stora skillnaden är hur sidan hanterar olika storlekar på skärmar så att det blir lite bättre för ögat, samt lite utökad statistik när man ska lägga sitt tips. Man kan nu se vad alla andra har tippat i %, samt efter matchen är rättad så kan man se vilka som tippade på vad. Orsaken till att det är dolt innan rättning är så att man inte ska kunna, om man leder, kopiera den som ligger tvåa rakt av för att vara säker på seger etc. (Detta är en gif och det är 3 olika vyer som bilden byter mellan.) Ny knapp tillagd längst upp, via den så kommer man direkt till forumet på nytt. @JTK
 9. Då var det live. 1 tippade korrekt. @Janne
 10. Haha ahh. Tänkte inte ena på vad som var på bild och kollade efter mina ben..
 11. Haha, inväntar förklaring. Dricker öl så mitt normala logiska tänkande är inte riktigt här.
 12. @svNsk @JTK Har nu patchat så att dessa saker ska vara borta, samt ska ni nu ha möjlighet att gå in på er profil under användarinfo, sedan top right har ni edit. Där kan ni nu byta lösenord.
 13. Så går det när man kör copypaste..