Hazelton

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Hazelton

 • Rank
  Member
 1. Vilka är Grundels kvaliteter? Vad tillför han?
 2. Marcus Nilssons första utvisning på 62 SHL-matcher med Färjestad.
 3. Med den här starten i ligan, publiktillströmningen och stabil ekonomi. Tänk om Peter Jakobsson kunde övertyga Chris Lee om att spela sina sista säsonger i Karlstad. Lennströms och Grundels speltid hade såklart minskat drastiskt, synd för dem. Men det är så tydligt att våra offensiva spelare blir så mycket bättre när de får lira med spelare som Jesse Virtanen. Tänk då på hur mycket bättre vi hade blivit med Chris.
 4. De har uppdaterat truppsidan och endast de med kontrakt nästa säsong står med. Det intressanta är väl att John Persson är den enda utan kontrakt som står med. Kanske är så att John skrivit på för nästa år, men att de vill släppa nyheten tillsammans med andra "förstärkningar".
 5. Då är Joel på väg hem igen! https://www.nhl.com/wild/news/wild-assigns-joel-eriksson-ek-111716/c-283815980
 6. J-lagens matcher går att se på http://sports.livearena.com/ De har både månads- och årsabonnemang. Sen kan du googla skillnaden på var och vart.
 7. Tim Hunter skulle kunna vara ett intressant namn som ny huvudtränare om man vill testa något helt nytt. Känner Loob, trettio års erfarenhet som spelare och tränare i NHL, dessutom coachat kanadas u18 juniorer. Just nu tränare i juniorligan WHL.
 8. go avvikande topp på Ryno!
 9. Är Earl också skadad?
 10. Från Expressen och Sanny L: "ALLA mål som görs i SHL granskas av Situationsrummet i Stockholm. Efter varje mål så öppnas dörren till utvisingsbåset, när den stängs har sekretariatet fått ett godkännande från Stockholm. Anser då Situationsrummet att målet bör granskas meddelas domarna på isen och en av huvuddomarna tillkallas för överläggning i speakerbåset."
 11. Hur kunde målet godkännas om nu situationsrummet granskar alla mål live?
 12. Tyckte att 3-1 målet såg konstigt ut. Nu förstår man varför de inte visade repriser från någon annan vinkel än den de visade.
 13. DN har gått igenom alla SHL-lag. http://www.dn.se/sport/ishockey/en-manad-till-premiaren-sa-har-ar-laget-i-ditt-shl-lag/ "Möjligen kan målvaktsbytet vara en försvagning, där Lars Haugen kommer i stället för Fredrik Pettersson-Wentzel."