svNsk

Members
 • Content count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Great

About svNsk

 • Rank
  Spammare
 1. Holøs är klar! Riktigt bra värvning! Visar att klubben verkligen skall utmana på allvar nu. Börjar likna ett SDHL-lag på pappret!
 2. Exakt! Blandat med att pengen säkerligen inte är den rätta. Skulle han kunna spela för 30 000kr/månaden hade han nog fått en plats någonstans i laget. Dvs han är inte för dålig. Men anses vara fel gubbe på den plats som finns ledig.
 3. Lika tanke. De skrev ju på efter en grundlig läkarundersökning gjord av Färjestad själva. Sunt!
 4. Han är kompis med Lilliz också. De lär hänga en del!
 5. Jo det lär faktiskt väldigt klart. Antar att centern är klar?
 6. Tror det är mest att med Thorell finns ju möjligheten att bryta i och med att kommande året är "+1". Grundel har fortfarande ett rakt kontrakt och då skulle det kosta att bryta. Jag vet inte exakt, men känns som om sista april är datumet när de måste ha bestämt sig senast?
 7. Vill bara ge ett snabbt tack för all rak info du har gett och förhoppningsvis fortsätter att ge! Istället för att göra som en annan signatur bara tala i gåtor kring saker!
 8. Noteras bör ju att Rajala och Salmela i vårat och andra lags fall varit under kortare tid. Dvs. dels artistkontrakt med skattelättnader och sedan en kostnad på 4-500tkr i 3-4 månader istället för en hel säsong.
 9. Ja, vår final mot Skellefteå för några år sedan kostade nog mer än det smakade i det långa loppet.
 10. Lycka till med avslutningen i USA Joel!
 11. Roger Forsberg, Timrå
 12. Samma problem som vi har med allt annat idag. nödsituation och någon ligger på marken på väg mot död så stället sig ungdomar och filmar det istället för att ingripa och hjälpa. samma problem har polis, ambulans och brandkår idag också, folk står utvägen och tränger sig fram i situationer som försvårar deras arbete. Ett bra klipp med många "klick" är viktigast.
 13. " Ja, jag har pratat med Micke Johansson. Alltid en spännande spelare men sen gäller det att få ihop ekonomin också. " Han säger väl inget om att han skall ersätta Gulas. Är ju NWT som tycker så, http://nwt.se/sport/ishockey/folj_fbk/2017/03/24/tveksamt-om-vi-erbjuder-gulas
 14. Det här förstörde min fredag... Nu kan den knappt bli sämre... Eller jo... om 8h kan säsongen vara över...
 15. Mycket cash som blir över för anfallssidan? Känslan är ju att vår backsida varit den dyra delen. Kanske har man tänkt och känt att den kanske var för dyr och vill omfördela lite mer mot offensiven? Behöver inte vara fel! Både Holös och Skogs satt med helt okej kontrakt. Dessutom vet vi inte status med Tolle, om karriären är över?