svNsk

Members
 • Content count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 Great

About svNsk

 • Rank
  Spammare
 1. Jag kan hålla med om att det kittlar lite med de tankarna… Men nä, jag vill återförena vår första kedja från förra säsongen. Jag tycker inte att första har nått sitt max än. De två sista kedjorna blir extremt svåra dock och kan nog kombineras hur som helst… Alexander Johansson - Johan Ryno – Joakim Nygård Dick Axelsson - Rasmus Asplund - Michael Lindqvist Martin Johansson - Per Åslund - Marcus Nilsson Christoffer Törngren - Niklas Fogström – Oskar Steen Linus Persson
 2. Eller att skadan borde vara läkt och bra då, men att han kanske inte är redo för match (tempot m.m.)?
 3. Jag antar att jag har haft en djävulsk nybörjartur...
 4. Hmm, jag är inne på trading block, men ser inte vilka du är intresserad av?
 5. Tack! Då var det som jag trodde, tänkte att det var lika bra att fråga innan. Lyckades inte riktigt hitta infon på hemsidan.
 6. Tack för svaren. spelar det någon roll vart man placerar spelarna? F, LW, C, UTI, Bench etc. antar att bänken ger NOLL? Men UTIL m.fl? Ger LW lika mycket som F och C etc?
 7. Hur räknas poängen? Jag ser vilka kriterier som finns, mål assists, face offs mm. men hur vet man hur mycket man får av respektive?
 8. Aja, jag vann försäsongen i alla fall... Ett förbättringsförslag är att sidan inte laddas om till "första sidan och 15 rader" varje gång man lägger ett tips. Det gör det väldigt omständligt att tippa på matcher som ligger mer än 15 matcher bort.
 9. När jag åker med sambon brukar vi sitta på övre, men lågt på långsidan. Tycker att man ser bra och det hörs bra! Brukar finnas några som försöker få igång lite stämning, mig inkluderat.
 10. Söndag funkar inte för mig, men kunde man förbereda på något sätt?
 11. Japp. Nygård har varit svagare, däremot gjort bra saker i det tysta. Gjort fler smarta passningar. Men inte ett enda patenterat Nygård-friläge? Saknar det. Hoppas att det vänder upp under säsongen!
 12. Ingen uppdatering på vem som leder.........
 13. Har ligan försvunnit @Stoff?
 14. Samma sak verkar "Hemligheter" menyn inte funka fullt ut. Vet ju om att du skapat det själv, så det är inte klagande utan mer feedback "beta-testande".