Mattyb

Members
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

237 Excellent

About Mattyb

 1. 35 insläppta på de 10 senaste matcherna ger ett snitt på 3,5 insläppta/match om jag räknat rätt. Det är naturligtvis inget vidare facit och räddas enbart av att vi har en stark offensiv, men det blir såklart svårare att vinna matcherna om man måste göra 4-5 mål för att få med sig tre poäng. I vissa fall räcker ju inte ens det. Jag förstår att man jobbar med detta, men någonstans finns en oro för det mentala när vi nu ser ytterligare en förlust där motståndarna avgör med någon minut kvar av matchen. Någon enstaka match kan det hända, men det har hänt lite för ofta i år för att det bara ska vara slumpen kan jag känna.
 2. Egentligen vill man inte vara för negativ när säsongen varit såpass bra, men jag är ingen bra förlorare, och sådana här matcher svider värre än tigerbalsam i boxershortsen. Speciellt med tanke på att vi tappat en sisådär 3-4 matcher i slutminuten nu och verkar ha problem med fokus i dessa moment, vilket såklart inte är godkänt. Vet inte om det omvända hänt i någon match? Dvs att vi gör vinstmålet i sista minuten.
 3. Fy fan vad arg man blir! Återigen GER vi bort en match i slutet. Domarna var dåliga, men vi får chansen att avsluta i fem mot fyra innan Ryno drar på sig sin dumjävla utvisning. Även om Växjö-spelaren slänger sig in i sargen så är det korkat att gå in så i ryggen. På sista målet åker ju alla runt och glider bara och Wikstrand ser ut att ha knäck i benen när han blir rundad. Dessutom hänger inte Alex med sin gubbe. Uselt!
 4. Vad fan håller spelarna på med när vi släpper sista?
 5. En genomrutten insats fram till slutet då man äntligen blir lite desperata. Det är pissuselt att förlora mot Malmö hemma när de har ett sådant manfall.
 6. Malmö ska inte kunna göra oss dåliga när de har 7 spelare borta.
 7. Usel inställning idag, det är därför inget funkar. Man är bara där till 80 %.
 8. Fortsätter Törngren ha denna utvecklingskurva så bör även han testas längre upp i hierarkin om det tillåts pga skador exempelvis. Vilken bredd vi har framåt i år! Vi får hoppas att flera backar inte blir skadade samtidigt för ofta bara, för där är bredden av naturliga skäl inte lika stor.
 9. Det blir en grannlaga uppgift att få ihop laget när alla blir friska (om det nu händer någon gång). Det är väl Linus och Lilliz som ligger pyrt till, även om jag gillar Lilliz och tycker han stundtals visar fart och finess.
 10. Jisses, Åslund förvandlas till Crosby!
 11. Det är inga dåliga lägen motståndarna får mitt i slottet i match efter match. Backarna hamnar i knät på målvakten och skytten kan lugnt och säkert placera upp pucken där de vill. Oroande dessutom att båda våra målvakter varvar idioträddningar med Rembrandts. En superräddning kan ju vara helt betydelselös om man i nästa stund slänger in pucken själv.
 12. Att det ska vara så jävla svårt att hålla fokus hela perioden ut!
 13. Lennström hade problem med en fot vad jag förstod. Eller en underkroppsskada som det heter. Förresten, visst hade även Lilliz bra fart igår? Han har sina brister defensivt, absolut, men igår fastnade han inte på första bästa som så ofta.
 14. Nåja, bara för att man tätar lite bakåt måste man ju inte sluta anfalla. Det går att vinna med 3-1 eller 4-2, som vi gjort i en del matcher och ändå spela rolig hockey.