Mattyb

Members
 • Content count

  439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214 Excellent

About Mattyb

 • Rank
  Spammare
 1. Finns risk för en ny magsjukeepidemi i laget tyvärr. Mattias Hell insjuknade i magsjukan medan de satt och väntade på det trasiga planet, enligt NWT. Han satt tillsammans med spelarna så det är inte omöjligt att några till fått skiten. Hoppas verkligen inte, för det ställde till det rejält för oss förra säsongen.
 2. Nja, tänkte mer på några andra.
 3. Här har vi ett skolboksexempel på underskattning. Dåliga passningar, dåliga mottagningar, massvis av felbeslut, halvhjärtat in i dueller m.m. Vi har dock kvaliteten för att vända detta ändå, om vi slutar ta dumma utvisningar.
 4. Två självmål. Maximalt oflyt. Dock otroligt onödiga utvisningar vilket kanske tyder på lite underskattning.
 5. Beror väl på hur långt nedåt du tittar. Tycker det är rätt mycket rum nedåt till de flesta lag just nu.
 6. Visst blir kommentatorn lite mer upphetsad så fort DIF får en chans?
 7. Ja något måste man ju fylla dessa förbannade luckor med. Helgmatcher är visserligen bra för publiksnittet, men de har samma inverkan som koffeinfritt kaffe på vardagsabstinensen
 8. Hur som helst så hade det varit tydligare i sin otydlighet att säga "troligtvis några veckor bort", så hade man förstått att det handlar om allt ifrån slutet av oktober till en bit in i november. Nåja, hoppas verkligen Alex kropp svarar bra på den ökade intensiteten. Truppen känns jäkligt bred minst sagt!
 9. Dessutom skulle det ställa till det i pokerspel om ett par kan betyda allt mellan just par, till triss och fyrtal
 10. Inga tydliga besked kring Alex direkt. "Medicinskt någon gång i november" och "ett par veckor kanske". Om ett par veckor är vi inte ens inne i november, så vad menas med "medicinskt"? Att han borde vara klar i november, men att det kan gå fortare?
 11. Kan ju bli hur många mål som helst, bara rätt lirare är inne på dem så växer deras +/-. Dock tror jag matchen slutar 3-2 eller 2-1.
 12. Jag är otroligt imponerad över med vilken fart man tar sig igenom mittzon. Jämför det med slowmotion-uppåkningarna och spel på stillastående spelare som många gånger varit fallet de senaste åren. Visst finns det saker som kan förbättras, och det känns ju grymt tillfredsställande att veta att man inte slagit sig till ro, trots den fina starten med serieledning och allt. Även om det säkert kommer någon svacka, så tror jag det finns risk för att många experter som tippat oss på nedre halvan av tabellen får äta upp det i slutändan.
 13. Tycker det är O Steen som är svagaste länken i tredje. Håller inte riktigt som center, så förväntar mig att Linus tar den så småningom. Nilsson gör det helt ok. Har flera framspelningar som kunnat ge poäng med lite flyt.
 14. Och naturligtvis huvudrubriken i A-bladet: "Dicks domarattack"
 15. Någon mer än jag som registrerat att media har lite svårt att berömma FBK i sina artiklar? Efter matchen mot SAIK handlade rubrikerna om det dåliga publikunderlaget, och idag om att Wikstrand vägrade fira sitt mål. Nåja, skön vinst idag. Tycker det ser stabilt ut och vi är riktigt vassa framåt! Dick?