Eaglecott

Members
 • Content count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Great

About Eaglecott

 • Rank
  Spammare
 1. Allt har en början. Och allt har ett slut.
 2. Whahoo! Skillz! Härligt att vi har fôlk härinne som är duktiga på sådana saker. Minst två saker höjer medics till skyarna. Dels rena skillz. De är fasiken så skickliga på det de gör. Och dels att de bestämmer sig för att använda sina kunskaper, talanger och intelligens till att hjälpa andra människor som behöver det. Hejar de på Färjestad så är det bara ännu mer kärlek :-)
 3. Jag tänkte också att det medimera kolligieramegamentet kan vara en grej där! Misstänker att du har bättre kunskaper än mig inom medicin? ;-)
 4. Petar in Cmores hyllning: https://twitter.com/i/web/status/911544639148060673
 5. Jag tänker lite grand att formkurvor går upp och ner. Jag själv är inte alls orolig för att Nygård eller förstakedjan inte har slagit rekord än. Det är bara två matcher hittills, även om man i och för sig skulle kunna hävda att det sett ut ungefär så här även på försäsongen. Jag känner igen mönstret från arbetslivet också, och där är det ofta så att om man bara tar det lite lugnt så visar det sig normalt att de gamla trotjänarna levererat det de ska när det är dags att summera Mmm... det undrar jag också. Sugen på nyheter! Idag njuter vi av tröjhissningen :-)
 6. Vår ikon, som gjort så otroligt mycket för våran älskade förening skall få sitt tröjnummer hissat i arenan idag. Även om jag tycker att det går lite inflation i att pensionera nummer, så tycker jag verkligen att just Rickard Wallin förtjänar den äran. Här ser ni några av hälsningarna till Rickard Wallin: http://www.farjestadbk.se/artikel/kjl2aj7x7-23h01/videohalsningar-till-rickard-wallin
 7. Tack Stefan Steen!
 8. Aww... jag är inte riktigt där än, men frågan är hur länge jag orkar protestera haha
 9. Jag tyckte det kändes väldigt bra med Grundel som assisterande. Hårt arbetande back som käkar puck för föreningen. Visar ledarskap på isen. Ingen aning om hur han är "i omklädningsrummet" dock...
 10. Ja du har rätt, Stanleys kopp är nästan svår att bedöma storleken på med de där tillbyggnaderna ;-)
 11. Jag har många gånger tänkt att den ser allt bra liten ut hehe. Särskilt jämfört med den fånigt stora NHL-bucklan. Men samtidigt så gillar jag det. Det är lite charmigt att den inte är så överdriven. Totalt så röstar jag nog för att den ska få vara orörd. Felet på den är väl att den verkar ha gått vilse, så det får vi väl hjälpas åt att råda bot på den här säsongen!
 12. Håller med om att framförallt Coop inte ser så snyggt ut på förra (och tydligen även detta) årets tröjor. Jag gillade skarpt när sponsorerna ärvde klubbens färger i större utsträckning. Tänk om Coop hade haft vår gröna bakgrund (helst, men deras egen ljusare gröna färg hade också varit rätt okej tror jag) och sedan bara texten Coop i vitt. Byxorna kan man verkligen diskutera hehe. Övrig reklam har jag inga synpunkter på, det är snyggt gjort och faller bättre in i tröjans naturliga mönster. Allmänt så gillar jag den "nya" tröjan.
 13. Enligt flashscore.se var det Jonas Holös som spelade fram Lilliz
 14. Jo, de har buntat ihop med fotbollen förra säsongen, och den här med filmer och gud vet vad. Därmed passerar de min gräns för vad som är rimligt för streamad hockey. Fördelen är ju att den pengen hamnar på matcher live istället för i cmores fickor.
 15. Lite intervjuer från ispremiären. Glimt TV från i fredags. http://glimt.tv/ispremiar-for-farjestad/ (men visst var ispremiären i måndags?) Det känns som att reportaget riktar sig till en lite bredare publik än oss nördar härinne, men jag tycker ändå det är gôtt med lite hockey efter en lång sommar.