Mikey13

Members
 • Content count

  662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 Excellent

About Mikey13

 • Rank
  Mikey
 • Birthday December 2
 1. Skulle tro att vi går ifatt till 3-3 för att sedan släppa in ett mål i sista minuten...
 2. Ja usch, nu är det riktigt pinsamt. Usel inställning idag
 3. Tycker att det har varit vårat problem hela säsongen, när vi gör mål är det nästan som att det andra laget får energi och momentum istället för oss.
 4. Nog ska det vara utvisning, LHC-spelaren sträcker ju ut sitt ben istället för att dra undan det..
 5. Är inte Steen väääldigt långsam i förflyttningen vid målet?
 6. Känns helt tomt efter denna match, som om vi har förlorat en finalmatch....
 7. Va fan, andra gången som pettersson liggande passar pucken och det blir mål...
 8. Vilken jäkla period! Har inte en nagel kvar på fingrarna. Om detta fortsätter så lär jag väl inte ha något hår kvar heller
 9. Ok, my mistake. Här kommer den. En dryg månad har gått sedan Anton Grundel, i hemmamatchen mot Växjö, ådrog sig en hjärnskakning. Än är värmlänningen inte nära att gå på is – och någon tidtabell för när han kan vara tillbaka finns inte. Den osäkerheten gör nu att Färjestad kan vara på väg att agera. – Det gör oss lite oroliga. Dels för Antons skull, vi tycker om honom som människa och hockeyspelare. Men även för truppen. Det kanske gör att vi måste göra något, säger Färjestads sportchef Peter Jakobsson. De backar som finns tillgängliga har gjort det bra – och unge Lucas Nordsäter har varit ett stort utropstecken. – Men skulle vi få fler skador blir det otroligt jobbigt så jag tycker nog att vi behöver gardera oss. Vi håller på och ser över situationen. Kan det hända något snart? – Det är inte så himla mycket på marknaden. Men vi tittar hela tiden och det är inte omöjligt att det händer något kring juletid. Offensivt är skadeläget ljusare, men FBK vet att JVM och OS gör att man även där kommer bli kort om folk. – Under ett JVM har vi möjligheten att spela en sån som Oskar Bäck och kanske någon annan junior som vi får möjligheten att prova inför framtiden. – Är vi friska tror jag vi klarar att hantera ett JVM lättare än ett OS, säger Jakobsson. Färjestad kan mycket väl ha fyra-fem spelare borta under de SHL-matcher som spelas under OS-lägret. Lars Haugen är gjuten i det norska målet, Jesse Virtanen högaktuell i finska truppen medan Dick Axelsson och Johan Ryno ser ut att ta en plats i den svenska trupp där Mikael Wikstrand och Rasmus Asplund också är två aktuella namn. – Vi kan inte gräma oss om vi får folk som spelar OS, det är glädjande. Men det är inte omöjligt att vi fram i januari behöver titta över forwardssidan också, säger Jakobsson väl medveten om hur vanligt det är att spelare tillkommer till trupper under säsong. – Håkan hade det här jobbet i 21 år och det hände alltid något. Jag skulle bli otroligt förvånad om det då inte hände något under mitt första, det skulle vara ett under. Det kommer säkerligen hända grejer. Positivt för Färjestad i ett kortare perspektiv är att lagkaptenen Alexander Johansson, som från början skulle vara borta till jul, redan nu är tillbaka. – Han har varit med och tränat för fullt både tisdag och onsdag. Det han behöver nu är matchtempo – men det kommer, säger Färjestadstränaren Johan Pennerborn. I vilken formation den 28-årige forwarden kommer placeras i bortamatcherna mot Karlskrona på fredag och lördag är ännu oklart. – Nej, hur och var vi kommer att använda honom är vi inte klara med än, säger Pennerborn. En spelare som dock med största sannolikhet kommer missa veckans resa till Blekinge är målvakten Stefan Stéen som klev av inför sista perioden i lördags med en skada och ännu inte gått på is. – Han kör rehabträning och tillfrisknar successivt men kan inte gå på is än, säger Pennerborn och fortsätter: – Så det är möjligt att vi får göra ett byte där. I så fall är planen att vi tar med oss Olle Eriksson Ek
 10. Artikeln finns längst ner i denna tråd också: https://hockeyforat.se/index.php?/topic/273-fbk-i-media/&page=7
 11. Växjö förlorar idag, vore skönt att vinna idag för att täppa till luckan uppåt lite!
 12. Är det någon mer än jag som får med den orangea "listen" från VF upptill på sidan? Jag får med den när jag sitter vid datorn hur jag än bär mig åt. Bara i denna forumstråd.
 13. Tar mig friheten att göra en tråd även inför kvällens match. Känns lite konstigt att vi även denna match spelar i Karlskrona men bra för laget med tanke på resor. Samma lag som igår enligt Pennan, inga förändringar. Hoppas att Färjestad kan bjuda mig på en födelsedagspresent idag med en riktigt härlig seger. Tips 2-5 även dag Vad tror ni?
 14. Jo det stämmer, ingen nolla hittills..