Lundh

Members
 • Content count

  536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

278 Excellent

About Lundh

 • Rank
  Spammare
 1. I offensiv zon är vi både ett och tvåa på puck och vinner närkamper, hade det bara sett likadant ut i egen zon så 😊
 2. Kollision med skridskorna.... Jaja
 3. Welsch hinner ju få stopp annars så tycker jag mest det hela såg ut som en olycklig kollision.. Kanske skulle göra en anmälan på Welsch också då han sträcker ut benet för att klippa en passerande Fabian.
 4. Laguppställningar, skador mm. https://www.svenskafans.com/hockeyzon/infor-vaxjo-farjestad-gar-taget-ikvall-579297.aspx Blev så mycket text att kopiera in alltihopa 😊
 5. Dick får lära Virtanen och Persson 😀
 6. Måste våga vara lite fysiska i försvarsspelet
 7. Surt.. 3 gubbar emellan och ändå klarar han driva in på mål
 8. Oavsett hur det går så är det en så väldigt mycket roligare hockey att titta på än publikdödarna i Luleå. Skönt att Törngren fick sätta en.
 9. Försöka bryta mönstret lite, snurra runt i anfallszon och leta öppningar som inte kommer mot ett defensivt lagt lag.
 10. Tråkig match, ett Luleå som knappt vill anfalla utan bara backar hem och letar kontringar.. Inte konstigt att det är tomt i deras hall..(jaja lite bitter)
 11. Såg inte riktigt hur pucken gick in på sista då Alex följde med in
 12. Varför kollar du ens på matcher? Tror du på fullaste allvar att man kan gå igenom en hel serie utan förluster eller tappa bakåt då och då och släppa in mål? Du dyker bara upp när det går dåligt, har du någonsin sagt ett positivt jävla ord om något eller någon i laget?
 13. Djurgården spelar riktigt bra, åker skridskor, stressar och tacklar.
 14. Hade vart trevligt att se Virtanen och Nygga ihop dock, tror Virtanen skulle kompensera upp för Nyggas brister och kunna göra honom ännu bättre. Problemet med Nyggas förra säsongen var ju att allt i PP handlade om att Nyggas skulle ta avslut. Tänk om man haft honom med Virtanen och Lindqvist, då hade vi fått en helt ny dimension i spelet och ett PP som blir väldigt svårmarkerat, lite som när Mattsson var ett ständigt hot ute från kanten med sitt skott.
 15. Absolut inte släppa Törngren, såg honom förra säsongen och det finns rejäl potential i grabben. Det gäller att ha tålamod med spelare ibland för att få framtida utdelning det har vi sett massa exempel på. Nygård var ju en målsumpare som skulle skickas för några säsonger sen, Ryno skulle ju bort, Åsa skulle bort, Steen (mv)... En utlåning kanske hade vart något dock få lite mer istid och förtroende några veckor.