Em1l

Members
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Outstanding

About Em1l

 • Rank
  Spammare
 1. Behövs nog två segrar för att komma ut ur helgen med serieledning. och Martin med, Fogström osäker och Grundel borta länge läste jag senast.
 2. Vlh sätter hög press, och killarna verkar inte kunna lösa det. Lite mer noggrannhet, kanske...
 3. Otroligt grymt att gå från den här matchen utan poäng. Det var nog den bästa jag sett i år. Positivt: Växjö förlorade också Örebro tar vi i bäst av sju alla dagar i veckan.
 4. Förlora går väl an, men inte på det här sättet mot det här gänget.
 5. Gött. Har ni sett hur FBK gör skickliga, snygga spelmål, medan fhc bara gör slumpmässiga turmål?
 6. Kan det komma highlights, tro? Inte omöjligt när det är en cmoreproducerad sändning? Betyder nog extremt lite, men hellre en vinst än en förlust. Bra målskyttar också.
 7. Japp. I överkant om man inte kan dela med nån. Men de paketerar ju för att de måste få in pengar. De har säkert räknat på det... Men brukar det inte dyka upp ett erbjudande lite närmare seriestart? Har för mig att det gjorde det ifjol. Tänker nog ha is i magen, och sen se om jag kan dela med far min.
 8. Jag var inte jätteimpad av Pennerborns sätt att föra och uttrycka sig i de intervjuer som lagts ut innan. Tyckte inte att det andades den pondus och det självförtroende jag önskade. Dagens video var mycket bättre, och lugnade mig en hel del. Intervjun var bättre från hans sida, men framförallt gillade jag hans kommunikation till spelarna. Bra där!
 9. En clean tröja hade varit det allra bästa. Det första jag gör när jag nån gång blir miljardär är att köpa hela dräkten och lämna den ren... Men det är nog bara att vänta sig att reklamen är minst lika framträdande som klubbmärke och namn.
 10. Det finns 2 sorters hockeyspelare: de som spelar i Färjestad och de som vill spela i Färjestad.
 11. "Välkommen tillbaka, Jonas. Släpp in ett par för gamla tiders skull!"
 12. Det viktiga för mig, utöver resultat, är att vi inte får en coach till som match efter match står och säger att vi måste in framför mål. Det får man göra i ett antal omgångar, kanske till och med en säsong. Sen är det inte ett spelarproblem, utan ett ledarproblem. Som bakgrund till detta tyckte jag att både Sammen och Leffe stod och bräkte om "in framför mål" i TV år efter år. Riktigt enerverande. "Jag har inte lyckats få killarna att gå in framför målet" hade varit bättre. Alla kan göra fel en gång. Gör nån fel 3 gånger är det ett spelarproblem. Gör nån fel 30 gånger är det ett ledarproblem. Trevlig helg, och Valborg, på er!
 13. Intressant frågeställning och bra perspektiv! Saken är på inga sätt svart eller vit. Medarbetaren visar tydligt att han är villig att röra på sig. Det är förstås en del i en förhandling (men inte enbart). Då behöver man värdera hur gärna man vill behålla honom, och säkra upp kompetens om han sticker. Man behöver också ställa några andra frågor. Han har varit hos oss tidigare, lämnat för utlandet, kommit tillbaka till annan firma, åkt utomlands, kommit tillbaka hit. Har han vuxit hela tiden? Har han varit något annat än professionell när han varit här? Även de andra frågorna du nämner.. Men visst gör han intrycket att vara på väg bort när han uppför sig så här. Som kund finns ju inte möjligheten (för de flesta av oss) att byta leverantör, bara att köpa mindre eller sluta köpa. Jag tycker att han tillför laget bra saker, och tror att ledningen är byxad att göra en bra avvägning. Där lämnar jag det. Det vet jag att många andra inte gör, och det är naturligtvis ok. Jag försöker hålla känslorna utanför den här delen av säsongen. De hör hemma på plan och på läktaren. Men visst är det roligare med spelare som visar lojalitet med stan och klubben. Men det är vi väl rätt på det klara med att vi inte får i Holös? Det jag vill vända mig mot är att fans med en mycket stor klubbkänsla begär detsamma av spelare som är i en helt annan situation. Det är lite orättvist. Tror HL sade för ett antal år sedan, något i stil med "Man spelar inte för märket på tröjan längre. Man spelar för laget, för gruppen". Man är inte en money grabbing low life* bara för att man ser sig om lite grann. Det är heller inte för de flesta spelare enbart pengar som styr, även om de naturligtvis är med i ekvationen. *medveten om att ingen sagt exakt detta. Det är en komisk överdrift.
 14. Det rör sig med stor sannolikhet om 1-3 kommande år av hans liv. Det är väl klart att han vill se vad som finns att välja på innan han väljer. Så skulle jag göra på mitt arbete. Sen är jag övertygad om att pengar inte är det enda när en spelare väljer framtid. Det är såklart en del, men utvecklingsmöjligheter, stad, allt runtomkring spelar förstås in. Dick påstår ju att just tryggheten i att veta vad man får var del i beslutet att komma till FBK. Klubbkänsla är ovanligt bland helblodsproffs nu för tiden, och man behöver nog som spelare fråga sig om man har råd med det. Sen att det är en sak som fans efterfrågar, det är en annan sak, men jag blir lite trött på att det gnälls på spelare som faktiskt har ett yrkesval att göra.
 15. Och så Perra som ass. mtrlare för att sprida glädje och bidra till gruppen "Öij! Här slänger vi inte tröja på gôlve så där!"