Twisted

Members
 • Content count

  1 346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 Great

About Twisted

 • Rank
  Spammare
 1. Mora har gjort klart med ännu ett nyförvärv. Från AHL-klubben Bridgeport Sound Tigers hämtar man Andrew Rowe Och bara ett par dagar efter värvar Mora David Kaše som närmast kommer från spel med Piráti Chomutov. Ted Brithén återvänder hem till moderklubben Rögle. Helsingborgs Dagblad skriver att Rögle är ute efter att värva Juhamatti Aaltonen och att Rögle också kommer att kontraktera Brynäs 17-årige jättetalang Rasmus Sandin Dylan Reese förlänger nytt kontrakt på ett år med HV71. Anders Lindbäck nobbar flera SHL-bud – återvänder till Nordamerika. Här är Färjestads glädjebesked. Rasmus Asplund blir definitivt kvar minst en säsong. Det avslöjar centern själv för Värmlands Folkblad. HV71 förlänger med sin guldtränare. Johan Lindbom har skrivit på för ytterligare två år vilket knyter huvudtränaren till klubben till och med säsongen 2019/2020. Juhamatti Aaltonen spetsar till Rögles lagbygge. Julius Junttila och Luleå är överens om att avsluta spelaravtalet så att det inte längre gäller för säsongen 2017/2018. Olli Palola lämnar Växjö. Rögle ser om sitt hus för framtiden. Ett av landets mest lovande brödrapar, Linus och Rasmus Sandin har skrivit på. Sämst bevarade hemligheten. Joey Hishon som det skrivits spaltmeter om i media ryktats klar för Luleå, är nu bekräftad klar av klubben. Sista pusselbiten för Brynäs blir Aaron Palushaj Filip Ahl klar för Örebro. Bill Sweatt ny forward i HV71. Ludwig Blomstrand ansluter till Karlskrona. Rodrigo Abols ansluter till Örebro. Mora förlänger med Fabian Gunnarsson och han blir sista pusselbiten på forwardsidan.
 2. 23 september pensioneras tröja #51 för alltid. Det är bara en spelare i Färjestad BKs historia som burit den, och ingen annan kommer i framtiden att göra det. Nu har Rickard Wallin definitivt tagit klivet in i klubblegendarernas finrum. http://www.farjestadbk.se/artikel/lniraj3e6-23h01/wallin-jag-ar-oerhort-stolt
 3. Sommaren närmar sig och man planerar sina semesterplaner för egen del har jag planerat en tripp till Gotland. Men nu är jag inte här för att diskutera semesterplaner utan uppdatera Silly Season för SHL, för mycket har hänt sedan förra uppdateringen. Det får snart bli en sammanställning av SHL-lagen och deras lagbyggen med alla pusselbitar på plats och kanske har jag missat en pusselbit som slinkit undan i nyhetsflödet. Andreas Borgman bryter sitt kontrakt med HV71 för spel i NHL kommande säsong. Tidigare i veckan blev det klart att Andreas Borgman lämnar HV71 för NHL. Nu går även Filip Sandberg samma väg. Pontus Widerström stannar i Frölunda. Widerström har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över kommande säsong. Djurgården lånar William Lagesson från Edmonton. Anfallstalangen Lucas Elvenes har skrivit sitt första A-lagskontrakt med Rögle. Lucas lånas ut till allsvenska Oskarshamn tillsammans med storebror Ludvig. Skellefteå har fyllt sista platsen i backbesättningen. Morgan Ellis klar för klubben. Christopher Liljewall är klar för Brynäs. Mark Zengerle klar för Linköping. Malmö värvar Anton Mylläri Daine Todd och Luleå är överens om att avsluta spelaravtalet så att det inte längre gäller för säsongen 17/18. Luleå intresserade av NHL-meriterade centern Joey Hishon Max Görtz återvänder till Malmö. Philip Holm lämnar Växjö för spel i NHL och Vancouver Canucks. Mora fyller på sin lagbygge med Steven Seigo Viktor Andrén förlänger kontraktet med Växjö och Pontus Petterström förlänger kontrakt med Skellefteå. Oskar Lindblom lämnar Brynäs och tar ett nytt steg i karriären för spel i NHL och Philadelphia Flyers. Växjö signar Peter Andersson Lars Bryggman klar för fortsättning i Malmö. Linus Arnesson ansluter till Örebro från Boston Bruins organisation.
 4. Mycket har skett i klubbarna under flera veckor, så man har inte riktigt hängt med i alla värvningar, rykten, utlåningar, förlängningar av kontrakt, spelare som lämnar som det är under silly season. Men här kommer en uppdatering. Milan Gulas fick inte förlängt kontrakt med Färjestad och det ryktades om spel i andra SHL-klubbar, för en FBK-supporter som jag är det skönt att veta att han väljer åka hem till Tjeckien och spel för HC Plzen, hade haft svårt för att se honom i ett annat SHL-lag och det tror jag även Milan känner. Stort hjärta för Färjestad. Hela nio spelare i HV71 lämnar efter guldet; Chris Abbott, Teemu Laine, Niklas Hansson, Lias Andersson, Adam Almquist, Erik Christensen, Christoffer Törngren, Pär Arlbrandt, och Simon Önerud Malmö förstärker laget med Daniel Zaar Pierre Engvall första nyförvärvet för HV71. Lias Andersson och Adam Almqvist har skrivit på för Frölunda. Skellefteå för Matt Anderson Fabian Zetterlund skrev på sitt första A-lagskontrakt med Färjestad. Ett kontrakt som han siktat på sedan han började spela hockey i Färjestad. HV71 presenterar forwardstrion Robin Figren, Sebastian Wännström och Victor Ejdsell som nyförvärv. Malmö för Tex Willamsson som lånas ut till Leksand under kommande säsong. Tomas Skogs återvänder till Mora. Jere Sallinen återvänder till Örebro. Joakim Hillding fick inte förlängt kontrakt i Luleå och åker över Östersjön till finska laget Lukko Rauma. HV71 för Alexander Ytterell Hugo Enock och Anton Brandhammar som fått prova på spel i Färjestads A-lag klara för nya klubbar. Enock till Timrå och Brandhammar till VIK Västerås HK.
 5. ''Förbjudna flytten'' varför skriver alltid kvällsblaskorna så när det gäller flytt till Färjestad från en av våra största rivaler som Frölunda och HV71. Läste eller hörde aldrig att Christoffer Persson i HV71 gjorde den ''förbjudna flytten'' från Frölunda till HV71 men var ett stort tjohej när han lånades till Färjestad i ett par matcher.
 6. Det är lite wow över värvningen av Ilari Melart, det var inte något som ryktats från MrMadhawk innan idag. Klart snabbt. Nu vet man ju inte vad han går för eller så men jag känner mig positiv över honom.
 7. Nu händer det mycket i SHL-lagen och de sista pusselbitarna börjar komma på plats. Viktor Fasth återvänder till Växjö Lakers. Roger Melin tillbaka i Brynäs och klubben förlänger med assisterande tränaren Tommy Sjödin och videocoachen Janne Larsson. Fem spelare lämnar Brynäs; Jonathan Pudas, Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm, Nick Johnson och Tomas Zaborsky Jonathan Pudas till Skellefteå AIK. Djurgården presenterade fyra nyförvärv klara för klubben; Joacim Eriksson, Tom Nilsson, Jesper Pettersson och Andreas Engqvist Det har inte varit någon hemlighet men nu bekräftar Frölunda Indians att Casey Wellman lämnar. Erik Christensen lämnar HV71 och slutar spela ishockey. Det hintar kanadensaren om i en intervju med Sportjkpg.se Greg Squires är klar för Kunlun Redstar i KHL enligt uppgifter till SportExpressen Andreas Thuresson lämnar Malmö Redhawks och SHL och mycket pekar på att det blir KHL och Kunlun Redstar enligt hockeysverige.se Färjestad BK presenterade ny tränarlösning. Huvudcoach blir Johan Pennerborn och han blir assisterad av Gereon Dahlgren och av de båda tidigare assisterande tränarna Anders Karlsson och Maciej Szwoch. Ilari Melart har skrivit på för Färjestad. Jonas Holøs lämnar. Thomas ''Bulan'' Berglund flyttar hem till Norrbotten och idag gick Luleå HF ut med att han blir klubbens nya huvudtränare. Djurgårdens Matt Anderson har diskuterats. Men det kan bli Brynäs storlöfte Jesper Boqvist, 18, som tar den sista centerplatsen i Färjestad. Alexander Leandersson tar en tröja i Färjestads lagbygge inför säsongen 17/18. "Leo" smakade som junior på SHL-hockey redan förra säsongen, men nu har han skrivit på ett a-lagskontrakt. Malmö Redhawks har klart med en ny center i Andy Miele inför den kommande säsongen. Johan Olofsson lämnar Leksand och beger sig söderut till Malmö Redhawks. Nybliven mästare med HV71, men nu går flyttlasset från Jönköping till Karlstad. Färjestad nästa för Christoffer Törngren Max Friberg flyttar hem till Sverige – och Frölunda Indians. Mora har gjort klart med första nyförvärvet på backsidan. Daniel Grillfors har skrivit på. Linköping presenterar en storvärvning inför den kommande säsongen. Jonas Gustavsson återvänder till Sverige efter åtta säsonger i NHL/AHL. Linköpings Vilmos Galló har skrivit på för Timrå IK. Örebro värvar finske målvakten Eero Kilpeläinen. Eero kommer senast från Kalpa i Liiga. Enligt flera uppgifter till MrMadhawk är Robin Figren klar för HV71.
 8. Vi kör det finska spåret istället för det nordamerikanska. Undra vad hände med ryktet om Kevin Goumas, och var ifrån kom den uppgiften ifrån att han skulle varit på väg till Färjestad? Kanske bara intresse. Välkommen till FBK Jesse Virtanen och Ilari Melart!
 9. Växjö Lakers lagbygge inför kommande säsong fortsätter. Nu står det klart att man värvat 23-årige backen Joel Persson som skriver på för tre år med klubben. Luleå HF lånar ut målvakten Oscar Masiello till Björklöven. Dennis Everberg och Emil Pettersson lämnar Växjö Lakers för spel i KHL och NHL. Skellefteå AIK bryter med huvudtränaren Fredrik Öberg. Öberg hade kontrakt även över nästa säsong. Kristian Vesalainen och Frölunda Indians väljer att gå skilda vägar. Malmö Redhawks på jakt efter Almtunaforwarden Ludwig Blomstrand Jakob Stenqvist är Frölunda Indians tredje nyförvärv inför säsongen 2017/2018. Stenqvist kommer att lånas ut till Björklöven. Casey Wellman nobbar Frölunda. Växjös back Calle Rosén har klubben sedan länge räknat bort för spel i NHL. 17-årig talangen Tom Hedberg kan hamna i HV71. Mora bygger trupp, norska landslagsforwarden Michael Haga klar, Christian Engstrand förlänger, Sebastian Hartmann klar och Alexander Hilmersson förlänger. Pär Arlbrandt lägger hockeykarriären på hyllan. Malmö Redhawks på jakt efter Leksands Johan Olofsson Hugo Enock till Timrå IK. Enligt vad MrMadhawk.se erfar är Enock i stort sett överens med Timrå. Ted Brithén öppnar för en flytt till Rögle.
 10. Förlåt så hemskt mycket, självklart Karlsson. Alltså Anders Karlsson. Kan bli fel ibland och inget att bli otrevlig över med en arg smiley.
 11. Nästa vecka blir säkert tränarfrågan löst. Och det blir ingen överraskning vad tränarkonstellationen blir. Pennerborn-Dahlgren-Svensson http://nwt.se/sport/2017/04/24/fraga-fbk-nar-det-ar-klart
 12. Fan, fan, fan Om Milan Gulas Är det många klubbar som är intresserade? – Det är ett par klubbar som är intresserade. Men han ska lägga fokus nu mot HV, sen ser vi vad som händer efter det. Det enda jag kan säga är att det kommer bli Sverige säger Gulas agent Radek Hamr. http://www.expressen.se/sport/hockey/shl/bekraftat-gulas-lamnar-farjestad/ Fy fan.
 13. Tråkigt det här med Milan Gulas som inte får ett värdigt avslut på sin sejour i FBK. Förstår att det är svårt att han missar 12-14 matcher på säsongen. Men tycker den här kommentaren är väl sisådär Nu har vi dessutom hittat lite andra spännande pjäser framåt tycker vi, säger sportchefen Peter Jakobsson till VF Hemskt se ifall han hamnar i ett annat SHL-lag och gör succé där, personligen hoppas jag Milan åker hem till Tjeckien och spelar för Sparta Prag eller något sånt än att se honom i någon av våra konkurrenter i SHL. Han kommer bli saknad!
 14. Jag vill snart ha svar på också på vem som kommer bära kaptensbindeln efter Magnus Nygren. Rätt man där skulle vara Alexander Johansson, känns som han vågar kritisera laget i intervjuer när de spelar skit. Eller så låter man honom vara fortfarande assisterande så han kan fokusera på sitt eget spel än att vara den som leder laget. Vad har vi mer för för spelare i laget som skulle passa med ett C på bröstet. Johan Ryno? Dick Axelsson? Om Ole-Kristian Tollefsen kommer tillbaka till spel ska han ha C:et?
 15. Bodens drömvärvning: Viktor Lindgren som har Bodens IK som moderklubb och som nu lämnat Rögle efter sju säsonger i föreningen. Anton Lander och Mikael Johansson på Färjestads radar. Garrett Roe lämnar Linköping, in kommer Chad Billins Kevin Gagné klar för Rögle. Växjö gör en målvaktsrockad. Joacim Eriksson får lämna trots kontrakt och in kommer Viktor Fasth. Joacim Erikssons nästa klubbadress blir Djurgården enligt flera av varandra oberoende källor till MrMadhawk.se. Frölundas lagbygge börjar längst bak, med målvakten Johan Mattsson Ryan Lasch tillbaka i Frölunda efter en säsong i schweiziska Bern. John Persson fick inte förnyat kontrakt med Färjestad, han återvänder till Mora IK där han spelade under sin juniortid. Skellefteå AIK har förlängt kontraktet med Mark Katic Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv. Backen Niklas Arell har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna. Mora hämtar ännu en forward från konkurrent. Enligt initierade uppgifter så har Luleåforwarden Jacob Lagacé och Mora idag enats om ett kontrakt. Christopher Mastomäki ansluter till Örebro Hockey. Jere Sallinen återvänder tillbaka till Örebro. Enligt vad MrMadhawk.se erfar är allt klappat och klart och Örebro väntar bara på att hans NHL-klubb, Edmonton Oilers ska spela klart, innan man kan släppa det. Mora IK är aktiva i lagbygget och har gjort klart med Jacob Lagacé. Kontraktet är skrivet på två år. Här är visst en spelare som jag missat vara klar för Örebro. Finländske forwarden Sakari Manninen klar för Örebro Hockey. Bekräftat också av Växjö Lakers att Daniel Rahimi är klar och Robert Rosén förlänger med klubben.