Twisted

Members
 • Content count

  1 424
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 Great

About Twisted

 • Rank
  Spammare
 1. Medioker match av samtliga i laget, domarnas insats var under kritik, i alla fall vid Melarts och Rynos utvisningar. PP-spelet var urkasst, det letades omöjliga passningar. Bäst ikväll, slippa höra Anders Eldebrink (''Vad säger han? Ge mig en hörapparat'') kommentera vinsten.
 2. I matchen har vi inte sett någon magi från Dick Axelsson och Michael Lindqvist, båda har haft en medioker match. Löjlig publik som buar mot allt.
 3. Och här kommer kallduschen och våran bogey-lag på andra sidan. Orka höra på kommentatorn om ''Skrällen'' ''Seriejumbon leder över serie-ettan'' Vi har varit urdåliga, drällt med puck, utrustning, passningar och ett uruselt PP-spel
 4. VAAA?? Tyler Matson åker ju för fan in i Johan Ryno.
 5. Gasen på i trean, nu har vi haft en period där tempot varit låg. Och de måste någongång lära sig att läxa upp det äckliga Rögle-laget.
 6. Urdåligt PP ''slow motion'' Ryno gör svårt för sig när han letar pass. Känns som vi kommer växla upp i tredje, nu orkar vi inte, typisk FBK-spel, ha en period som vi inte jobbar fullt ut.
 7. Nä, nu vill jag se att vi växlar upp i 5 mot 5-spelet för då har inte Rögle något att säga till om. Dags för Dicken och Linkan visa magi!
 8. Michael Lindqvist är ganska osynlig ikväll. Hoppas Dick Axelsson kan kliva fram och bjuda Stockholmspubliken på ett hockeygodis.
 9. Stäng igen Haugen.
 10. Haugen har varit sisådär, han simmar mycket bakom mål och hans returer jisses
 11. Nygård verkar vilsen ikväll, slår indianare, tappar klubban, konstiga pass mm.
 12. Skitmål till Rödhökarna. Var tom yta där och pucken på halvfart men ingen av våra spelare var där utan förlorade sargkampen och dansken Hardt dyker upp. Usch.