Dallas

Members
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Great

About Dallas

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

369 profile views
 1. Måste säga att Törngren faktiskt tog sig i kragen inför matchen mot Örebro. Hoppas det håller i sig!
 2. Fantastisk start på säsongen! Men Törngren... vad hände där? Jag upplever att han inte alls hänger med i tempot, och att han gör fler misstag än bra saker.
 3. Visst kändes det lite som Åslund ville låta Ryno göra årets första, även om det var i tom kasse? Oavsett visar det på stort självförtroende att slå passningen istället för att själv försöka sätta den. Ett lag i harmoni! :-)
 4. Håller helt med dig. Jag var en av de som kritiserade honom på försäsongen, men upplever att det blivit en stor förändring. Givetvis är det lätt att bli färgad av framgångarna, så det är ju egentligen först när motgångarna kommer som han sätts på prov ordentligt.
 5. Mogen inställning, herrarna administratör och moderator. Varför ens vara intresserade av att leda ett forum om ni inte gillar när forumdeltagare vädrar sina åsikter? Att på ett lätt hånfullt, nästintill översittarsätt föra en offentlig interndiskussion känns inte som inbjudande för fler inlägg av användarna. Prova istället att göra som en del andra användare (som f ö varken är administratörer eller moderatorer) och bemöt inlägg med svar där ni själva vädrar er åsikt på ett konstruktivt sätt.
 6. Håller med dig till 100% gällande detta. Vi får väl se hur det blir helt enkelt. Två träningsmatcher och några försäsongsvideor är givetvis inte tillräckligt underlag för att jag helt ska döma ut karln.
 7. Min uppfattning är att han har gett ett osäkert intryck i de klipp och intervjuer jag sett. Jag har inte dömt ut honom. Som sagt, han växer förhoppningsvis in i rollen. @Basse: Läs mitt inlägg igen. Jag bemötte bara @Gnells inlägg ,och förklarade att jag menar att en tränare ska kunna tagga till när det gäller. Det är därför egentligen helt irrelevant om jag sett/hört JP "när det verkligen gäller" eller inte (vilket jag givetvis inte har gjort). @Barrus: Jag var otroligt irriterad över Leffes "helylle-inställning" match efter match, oavsett förluster. Min uppfattning, återigen, är att vi ska ha en tränare som kan sända rätt signaler så väl internt som externt. "Helylle" oavsett resultat, är inte rätt signaler enligt mig.
 8. Eh, ja jag menar på allvar att en huvudtränare ska kunna "tagga till" när behovet finns. Det är inte bara en önskvärd ledaregenskap, utan något som är (för att använda dina ord) helt avgörande för att en ledare ska lyckas - oavsett bransch. Hur kan du ifrågasätta det? Nu fanns det sina förklaringar till att det inte verkade särskilt livat i båset (första träningsmatcherna, nämnda takbjälkar mm) så det har jag förståelse för. Däremot är jag helt och fullt övertygad om att vi behöver en aktiv huvudtränare som spelarna både ser upp till och respekterar. En huvudtränare som kan tagga till när det behövs, och inte en som ger intrycket av ett skolbarn som precis börjat i en ny klass. Förhoppningsvis kommer vi se JP växa in i rollen de närmaste matcherna.
 9. Måste säga att de få matchintervjuer jag hittills sett med Pennerborn, inte direkt gjort mig tryggare gällande att han är rätt person att leda oss till ett SM-guld. I de första intervjuerna med honom, "vid sidan av hockeyrinken", kan jag tycka att det är naturligt att han känns lite osäker (ny i rollen etc). Tänkte samma sak när jag kollade på videon om när grabbarna samlades efter sommaren och skulle ut och cykla. Där står Pennerborn och ska beskriva för gänget hur dagarna ska läggas upp - och även där rycker jag att det osar osäkerhet (men återigen, helt förståligt). Nu är matcherna igång. Träningsmatcher i en pajasarena förvisso, men ändå - nu gäller det att få fart på grabbarna. Dags för Pennerborn att börja inge lite repekt både hos spelare och publik. Jag hoppas att jag är snett ute, och att jag känner mig mycket lugnare efter att ha sett honom under en match där takbjälkar inte hindrar honom från att tagga till ordentligt.
 10. Fan vad Wikstrand har mycket att bevisa i år... Väldigt blek insats hittills.
 11. Tur att det är match på torsdag! ☺️
 12. Ha ha, bara på dessa tre inlägg märks att hockeysuget är enormt (och att vi alla tre har lite för lite att göra)!
 13. Kunde inte låta bli. Vid den här tiden förra året, var vi uppe i 139 sidor. 124 sidor nåddes redan 160603, och då startades tråden dessutom 151215 (till skillnad från den här tråden, som startades redan i början av november 2016). Men intresset finns där, även om det inte diskuteras lika vilt som inför förra säsongen!
 14. Håller helt med dig i dina tankar kring Lilliz och Steen. Väl talat!
 15. Håller med. Se på Brynäs (usch) som inför förra säsongen hade en hel lina extra, med tanke på de skadeproblem de hade säsongen 15/16. Blev skador även 16/17 så jag tror alla fick spela så de blev nöjda till slut. Om inte annat skapas en nyttig konkurrens.