Erikber

Members
 • Content count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Great

About Erikber

 • Rank
  Spammare

Recent Profile Visitors

1 562 profile views
 1. Trollet Wennerholm har tippat, nån som kan dela så att man kan förundras över hur han fortfarande kan kan vara anställd?
 2. Väldigt mycket off-topic på det här… Mods kanske kan flytta till en lämpligare tråd?
 3. Vad gällande Micke J så är han och Niklas F helt skilda spelartyper, så det är ju inte så konstigt att de inte värvade Micke. Sen vet vi ju inte heller skillnaden i löneanspråk mellan de två spelarna.
 4. Nån som har koll på hur tjeckiska ligan fungerar när det kommer till slutspel? Tänker om det är liknande finska ligan där lag som inte fixar play-off plats dumpar sina spelare? Baktanken är ju självklart om Gulas släpps lös från Plzen lagom till att transfer fönstret stänger.
 5. Leffe 2.0
 6. Som andra redan vart inne på: Jönsson: Ja gärna! Jag är inte mycket för nepotismen i klubben, men att återknyta gamla, starka band till JJ kan visa sig värdefullt. Andreas Johansson: Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nja? nej, nej, nej, nej, nej, nej, o.s.v.
 7. Raumo (vilket enligt wikipedia är det svenska namnet på Rauma) är enspråkigt finskt. Så vi bör inte förvänta oss att Virtanen pratar svenska. Men deras stadsvapen är väldigt svenskt iaf Thoresen o Rundblad spelade mycket riktigt i Zürich, inte Zug.
 8. Bra och oväntad värvning! Antar att denne finne som spelat i Lukko Rauma i princip hela karriären inte följt intrigerna i Färjestad för närvarande fullt lika mycket som svenska spelare, och framför allt Holøs
 9. Huvudtränarfrågan ser illavarslande bekant ut. Ingenting presenteras för att de jobbar febrilt för att hitta en lösning men får nej efter nej efter nej. Till slut så blir det en nödlösning inifrån precis som Leffe förra året. Hade Pennerborn o co varit förstavalet så hade den konstellationen presenterats för länge sen. Så tänker jag iaf.
 10. Det mest intressanta i artikeln tycker jag är ryktet om att spelarna inte vill se Pennerborn som huvudtränare. Vilken/vilka kvaliteter är det som Pennerborn besitter/saknar för att spelarna ska lämna ett sådant omdöme?
 11. Vi kanske redan fått det bekräftat, men att jag helt enkelt missat det, men här bekräftas det att Milan Gulas inte spelar i Färjestad nästa säsong. Det pratas om Milan i slutet av videon då Peter kommer in.
 12. Väntat men trist. Kommer kännas fel att se John P. i annan dress än FBKs.
 13. Inaveln fortsätter… Fattar inte att det ska va så svårt att hitta någon som är bra på det rollen kräver, utan att personen redan fått sin uppfattning av FBK ingjut från förr i åren.
 14. Frölunda utslaget, och spelare lämnar nu klubben. Någon som kan vara intressant för Färjestad? Tror ni Robin Figren är en omöjlighet?
 15. Jonas Gustavsson klar… för Linköping