Erikber

Members
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 Great

About Erikber

 • Rank
  Spammare

Recent Profile Visitors

1 669 profile views
 1. Att ta in Gulas på ett kortare kontrakt hade ju givetvis varit en väldigt uppskattad överraskning, men det är desto mer viktigt att ta in en back som kan styra upp i hönsgården i egen zon.
 2. Oflytet fortsätter. Var det Moras första skott på mål? Kändes som det iaf.
 3. Fy fan! Samma visa om och om igen! Bländande offensiv med bedrövlig defensiv, och så fullt med oflyt med stolp/ramträffar och enögda domare. Blir så jävla trött! …Men bättre än Leffe Carlsson hockeyn iaf.
 4. Ja Haugen ja... Hoppas Stefan Steen känner sig 100% snarast.
 5. Hur grön-vita ögon man än må ha måste jag säga att det var mycket strongt gjort av domarna att döma 0-3 där istället för 1-2. Däremot så borde växjös mål därinnan varit bortdömt för spelare i målgården. Växjöspelaren blir inte enbart ditputtad utan åker in själv, dessutom är han fri att åka ut då skottet kommer men dröjer sig kvar och förhindrar Haugens förflyttning. Gött att Steen börjar leverera!!!
 6. Om han nu så enträget måste ha in Alex i första, hur skulle det se ut om det vore Nygård som får flytta på sig och inte Martin? Var sätter vi då in Nygård?
 7. Alla 3 med. Lite trist introducering av Fabian på presskonferensen.
 8. 5 av 6 poäng. Det får vi väl va nöjda med efter den bedrövliga insatsen ikväll. Hoppas Stefan Steen är tillbaka snart, får hjärtklappning varje gång det bjuds på retur. Klen domarinsats idag.
 9. Ingen utvisning då Nygård (var det väl?) blir hakad i friläge, men nu utvisning på oss såklart. Konstigt att domarnivån kan skilja så mycket med bara en dag emellan matcherna.
 10. Den returen måste Haugen ta! Kan inte lämna en halvmeter till stolpen sådär
 11. Usch. Vi har precis allt i tredje. Och så går dom upp o gör mål på ett av sina få anfall de får. Jag vill ha bättre målvakter i julklapp! Edit: Heads up!
 12. 3-1! Starkt av domarna att ta en så udda och ovanlig utvisning. Men helt rätt antar jag, kan inte regelboken
 13. Aja, vi kan ju spara dem till slutspelet
 14. Visst har vi släppt in mål i varenda match denna säsong? Noll nollor. (Orkar inte fact-checka mig själv)
 15. Det är tur att vi har sån sjukt bra offensiv i år, för vi släpper ju in mål bakåt som bara den. Matchen då? Lite småkul med "låtsasderby" med mycket känslor, även om det gick lite över styr i slutet av andra perioden. Credd till domarna som lät bli att dras med av publiken där, även om utvisningen som Örebro gjorde sitt första mål på var horribel. 3 stjärnor: Michael Lindqvist 2 stjärnor: Mikael Wikstrand 1 stjärna: Johan Ryno