Hooben

Members
 • Content count

  664
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 Great

About Hooben

 • Rank
  Spammare
 1. Jaja, förlora gör alla lag. Trisst å loosa mot ett klart sämre lag bara. Gonatt!
 2. HAHAHAHA, HAUGEN VA FAN GÖR DU!?
 3. Otroligt att de tar interference där...
 4. Lågt tempo, mycket slarv och för svåra passningar. Rögle gör det bra och spelar tajt men vi tar ruskigt många onödiga tvåor. Tagga till inför tredje nu för fan
 5. Ångestmatch! Rögle borta är inte enkelt men vill man vara ett topplag ska man vinna en sån här match. Vi vet ju att Pogge är kapabel att stjäla en match om han är på humör... Hoppas på typ 5-3 till oss kanske?
 6. Om detta är en dröm... väck mig inte! Underbart. Helt underbart
 7. Kunde inte sagt det bättre själv! Revanschlustan är stor. HV är äckliga. Tror dock att vi får smisk, it's bound to happen soon. Laget lär iofs vara jäkligt sugna dom också efter fiaskot i våras. Så vem vet? Hoppas på 4-0 till oss! Ryno, Linkan, Linus, Wikstrand.
 8. Hockeynews.se har ju fancystats fritt tillgängliga. Noterbart är att INGEN i FBK hade positiv Corsi denna match Bäst var Oskar Steen med -1. (Corsi är ett mått på hur många skottförsök som genereras när man är på isen där man typ tar skott för egna laget-skott för motståndarlaget i 5v5)
 9. Japp Rätt oförtjänta 3p. Vi var bäst i 1a men riktigt kassa i 2a o 3e... Djurgården skapar massa lägen men saknar kreativititen som FBK har! Syns tydligt i PP. Men fan vilket tryck de skapade med sin höga press o fysiska spel.
 10. Tror också på lika, 2-2 då för att vara originell och så tar väl Dif extrapoängen. Många biljetter sålda ikväll, kommer vara ett djävulskt tryck.
 11. Haha, de kanske bara ser så sköna ut för att det inte är nån reklam på
 12. Mjo... han har skridskorna i isen och är ju mitt framför nosen på HV-killen. Kan inte se att det är hans fel att HV-spelaren ger sig in i närkampen med huvudet först, Mora spelaren tacklar ju knappt ens, ser mer ut att förbereda sig på kollision.
 13. Håller med! Kan vi inte alltid ha dessa
 14. Vilket jävla skämt!? 5 minuter!? Ska dom polisanmäla också eller?
 15. Över lag en riktigt bra period två. Härligt att se oss nagla fast dem i anfallszon. Lindqvist får fan tagga ner, fortsätter han spela så här så kommer han ju vara utomlands nästa säsong Grädde på moset att John Persson gjort hattrick på HV