MaxPower

Members
 • Content count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Outstanding

About MaxPower

 • Rank
  Spammare
 1. Fast och Shinimin filmade rätt bra också - vidrigt. Åt vårt håll så var det en sjukt billig straff, växjöspelaren petar lite på Nygård och domarn drar upp armen.
 2. Alex J slår först bort pucken i offensiv zon och tappar sedan sin gubbe vid 4-5. Sjukt passivt även av övriga på isen. Riktigt jävla dåligt.
 3. Steen växer och växer, mycket potential där!
 4. Verkar som Åslund är center mellan Lilliz och MJ, kan bli intressant!
 5. Kan bara, precis som säkert 99% av alla andra, hålla med om att Martin ska spela i 1:a. Hoppas på 7000 pers minst imorgon!
 6. Bra och helt rätt coachat att ge Lilliz minst speltid idag mot ett mer fysiskt motstånd. Är nog en signal om hur det kommer se ut när fler är friska.
 7. Ingen vidare match idag med många som inte ville göra jobbet till 100%. Ändå 2 poäng så man får va nöjd! I veckan sänker Linkan Växjö och ger oss delad serieledning, sedan lägger vi dom bakom oss i tabellen! Ber till hockeygudarna att Martin J spelar i förstalinan då.
 8. Dåligt av Melart OCH Haugen. Erixon har tyvärr varit loj hela matchen. Surt när KHK inte skapat ett skit innan.
 9. Håller med, går verkligen inte att förstå hur man tänker här.
 10. Snygg diving! Helt otroligt att det ska bli såhär med den kontrollen man haft på matchen.
 11. Har verkligen visat sig vara klockrena värvningar, Lennström är riktigt intressant även om det inte skrivs så mycket om honom. Generellt en extremt bra utdelning på nyförvärven, 4 av 5 i toppen av interna poängligan är nya spelare.
 12. Total dominans av Wikstrand idag!
 13. Vill minnas att Örebro gjorde 2 riktiga skitmål och att vi släppte ett billigt långskott senast när de vann. Sån medstuds får de inte idag, blir 3p.
 14. Underbart med 3p! Martin J håller riktigt hög klass alltså. Vi får tacka Fasth för att han bjöd in FBK i matchen, det märktes att vi mötte SHL:s bästa lag - gött med marginalerna med oss idag.
 15. Tycker Melart tappar sin gubbe totalt där. Rättvist med 2-1 men sjukt surt med deras första...man vinner inte seriefinal med såna tavlor.