Basse

Members
 • Content count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

212 Excellent

About Basse

 • Rank
  Spammare
 1. Har du sett/hört honom när behovet funnits? Att bedöma en tränares egenskaper, kunnande och kapacitet med hjälp av intervjuer och framträdanden i media ska man nog vara väldigt försiktig med. Det finns många sätt att vinna respekt hos spelarna, att stå och gapa och skrika och se mordisk ut á la se Andreas Johansson är nog ett av de minst effektiva. Inbillar mig att det är lättare för en tränare som nästan alltid är lugn, att få spelare att tagga till när det behövs. Blir så att säga bättre effekt när kontrasterna är större. Nu har jag inte sett många intervjuer med pennan och har egentligen ingen uppfattning om honom alls, och han har givetvis mycket att bevisa. Men jag tänker inte ens försöka bedöma honom efter några klipp på försäsongen.
 2. Betydligt fler. 15 om jag inte minns fel. Dessutom har Melart två år på kontraktet och kan vara med hela nästa, och förhoppningsvis ännu längre. Visst, man kan tycka att det är dubbla budskap med tanke på resonemanget kring Gulas, men jag tycker att det är stor skillnad.
 3. 8 FBK 52 161 33 79.50 Inga lysande siffror.
 4. Ungefär vad jag väntat mig och fyller ett behov som jag tycker saknades bland forwards.
 5. Fogström klar. http://www.farjestadbk.se/artikel/ib68aj4jm-23h01/niklas-fogstrom-klar-for-farjestad-bk http://www.eliteprospects.com/player.php?player=5878
 6. Han har ryktats dit länge. Fortfarande inget officiellt från klubb eller spelare. Läget oförändrat i mina ögon. Har väl aldrig varit riktigt troligt att han skulle hamna i FBK...
 7. http://www.hockeysverige.se/2017/05/21/tog-sm-guld-tillsammans-med-frolunda-nu-ryktas-poangstarke-forwarden-till-sverige/
 8. I så fall har Växjö haft två huvudtränare på 16 säsonger om jag räknat rätt.
 9. Va!? Hur kan du få att jag tycker att du verkar svår att imponera på till att jag inte respekterar din åsikt!? Som sagt så tycker jag inte det.
 10. Det verkar inte vara lätt att imponera på dig. Själv påstår jag att Jonas var en av de största anledningarna till att det blev guld 09. Därmed inte sagt att jag vill se någon banderoll. Att jämföra med Junland är väl inte rättvist om man ska vara ärlig. JG har två säsonger i FBK medan JJ var en egen produkt, den enda de fått fram vid det laget, och erbjöds ett stort kontrakt och en stor roll i klubben (iaf påstod de det efter att han signat med FBK). Han skulle kölhalas och var ALDRIG mer välkommen till Linköping men det var ju tomma tunnor de skramlade med eftersom han sedan togs emot med öppna armar när han skrev på för lhc och nu är han klubbens älsklingsspelare. Lite roligt när man ser tillbaka på det 😂
 11. Karlskrona 28/1 tycker jag är så förbenat snyggt. Oh:n är precis i min smak. Inget kladd, bara skölden, snyggt som fan! Ni gör ett grymt bra jobb.
 12. Ok, så ingen hade fler, HV hade lika många varav en inte är kvar nästa säsong. Vad är det du vill att man ska göra då? Man får behålla sina 3 bästa målskyttar, värvar spelare som Martin Johansson och Dick Axelsson. Ska man bara värva målskyttar? Finns det inga andra egenskaper som kan vara bra i ett lag? Vilka är dessa fantastiska målskyttar som tydligen finns i alla andra lag utom i FBK? Jag undrar fortfarande vilka lag som du tycker har bättre och fler målskyttar än FBK idag.
 13. Fel tråd kanske, men Gulas klar för Plzen.
 14. In med fler snaaaaaajpers!! FBK hade tre spelare på topp-20 i gjorda mål förra säsongen. Tvivlar på att något lag hade fler. Skulle dessutom tro att FBK är de enda som fått behålla samtliga av sina tre bästa målskyttar. Tycker att samtliga nyförvärv bland forwards har bra målpotential. Hur många lag har fler och bättre målskyttar i sina lag tycker du?