Captain Crash

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About Captain Crash

 • Rank
  Member
 1. Tyckte också det först, men när jag såg reprisen var det nog korrekt, trots allt. Det brukar ju inte spela någon roll om klubban hålls fast av den puckförande spelaren, (vilket den allt som oftast gör för att just försöka få med sig en utvisning).
 2. Instämmer till fullo. Vore på gränsen till idioti att ändra på något som fungerar såpass bra. Bättre att matcha in Alexander lite lugnt och fint istället och så får man se efter ett tag hur han står sig i konkurrensen. Förhoppningsvis innebär det dessutom att vi kan höja kvaliteten på vår 3:e/4:e kedja ett snäpp till också, vilket enbart borde vara en fördel.
 3. Med risk för att vara tråkig, så vet vi ju inte ens om Turnbull är ett spår eller ett alternativ man jobbar på. Fast med nyhetstorkan som råder, så är det förståeligt att man spekulerar i olika scenarios. :-) Jag skulle tro att man har avväntat både Expansion Draft (för Vegas Golden Knights) och även Entry Draften som hålls nu till helgen, där säkert en del spelare och rättigheter kommer att byta händer, för att se vilka som ev. kommer att stå utan kontakt i NHL/AHL kommande säsong och som kanske kan vara möjliga att knyta upp kommande säsong. Så utesluter inte möjligheten att det kan dyka upp något namn till veckan eller efter där. Så jag skulle inte tro att vi är speciellt nära någon spelare ännu, även om det säkert har knutits lite förberedande kontakter för att ha lite olika alternativ och handlingsplaner klara när man vet utfallet av draften.
 4. Lite om Tolles status: http://nwt.se/sport/ishockey/folj_fbk/2017/06/15/oviss-framtid-for-tollefsen
 5. Sanny skriver en del om Mustonen i en av hans senaste krönikor: http://bloggar.expressen.se/sannylindstrom/2017/06/11/far-inga-bra-signaler/
 6. Rasmus blir i alla fall kvar minst ett år till: http://www.vf.se/ishockey/asplunds-gladjebesked/
 7. Lite om Johan Larsson-ryktet bland annat: http://nwt.se/sport/ishockey/folj_fbk/2017/06/01/fbk-i-kontakt-med-nhl-spelare
 8. Brithén känns väl mest som att han var ett alternativ i mängden och inte det hetaste namnet om man går på vad Peter sagt tidigare: http://www.vf.se/sport/fbk-tittar-utanfor-granserna/
 9. De borde väl gå in i årets budget, då alla övergångar och avgifter summeras när värvningsfönstret stänger den 15 augusti, om inte jag minns fel.
 10. Tack vare Ejdsell, så blir det i alla fall ett tillskott på 180.000 dollar i kassan, (lite drygt 1,5 miljoner kronor): http://bloggar.expressen.se/mrmadhawk/2017/05/17/sa-mycket-tjanar-klubbarna-pa-nhl-overgangarna/
 11. Lite om statusen i center-/forwardsjakten från Peter: http://www.vf.se/sport/fbk-tittar-utanfor-granserna/
 12. Vi vet ju Jesper Boqvist i alla fall är en av de man är intresserade av. Så får vi se om det dyker upp några fler rykten framöver, men i och med att det kan ta lite tid, så kan det säkert vara spelare som fortfarande är i spel i VM eller någon annan liga, AHL spelar ju fortfarande t ex.
 13. Ge dem nu chansen att få visa vad de duger till innan ni tar fram sågen och börjar att såga dem längs fotknölarna.
 14. @Jörgen Jönsson #21Har du hängt med lite i hockeyn de senaste åren, så är det Per Hånberg, som tog upp Karlskrona i SHL, det är frågan om, men som fick sparken säsongen som gick. En personlig reflektion är att han verkar vara en bra ledare, populär bland spelarna, så tar han med sig det, förutsatt att det är honom det är frågan om, så behöver det kanske inte vara fel. Vi får se imorgon, han ska i alla fall få chansen om så är fallet.
 15. Det är nog så enkelt som att den assisterande coachen inte alltid står med under Team Staff, det finns flera exempel på det det på den sidan.