Abruzzi

Members
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Outstanding

About Abruzzi

 • Rank
  Spammare
 1. Nej det vet jag inte. Jag tycker verkligen vi behöver få in en center. Åslund har varit en av de bättre under hela hösten och jAg tycker hans spel blev sämre när han klev in och spelade center i slutet. Med en hyfsad 3e center så kommer vi få 3 riktigt starka formationer med Åsa och Martin j på varsin kant.
 2. Oops, men ändå 😀
 3. Noterbart att Ryno gjort bägge sina mål i tom kasse.
 4. Någon som sitter inne med VFs senaste intervju med Jakobsson?
 5. Lillis - Alex - åslund Törngren - Fogström - Steen.
 6. Vilken skillnad det blir med Martin. Känns tufft att skriva det med tanke på förra året men anser att Alex borde börja längre ner i laget när han kommer tillbaka.
 7. Som Åslund spelar idag ska han definitivt inte tillhöra någon fjärdekedja, snacka om att sänka honom totalt. Jag tycker tyvärr Lilliz tid är över. Han var fått sina chanser och det händer för lite där.
 8. Jag skulle känna mig lugn om man låter Steen bli förstamålvakt nästa år, gäller bara att hitta rätt komplement där. Haugen sitter på en rätt tung lön kontra hans prestation. Steen lär inte ha någon större lön så med Haugen borta och ett nytt litet bättre kontrakt till Steen bör det finnas lite kvar att lägga på någon utespelare. Även om det gått långt över förväntan i år så tycker jag ändå inte att vi får glömma att vi är tidigt i vår uppbyggnadsfas.
 9. Håller med om allt. Ser dock inte heller någon plats för Törngren, tycker inte han har tillfört någonting som inte en av våra egna juniorer kan.
 10. Wikstrand tillbaka i full träning nu enligt vf.se
 11. Någon som vet vad det står i artikeln om Nygren på vf.se?
 12. Tycker även att Nordsäter är värd att nämna. Förutom misstaget på hovet som leder till 1-0 tycker jag han är nästintill felfri. Han imponerade även på mig under början av säsongen när han fick speltid.
 13. Klart det var rimligt. Med tanke på Martin och Alex dagsform tycker jag det är lika rimligt att Martin ska spela i första. Vi har en större konkurrens bland forwards i år och då går det inte att kolla tillbaka på förra årets prestation.
 14. Är inne på samma spår. Det är liksom inte 2-3 matcher Alex missat. Låt han få smyga in lite innan uppehållet, stenhård träning under för att sedan öka istiden efter.