Alex

Members
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Great

About Alex

 • Rank
  Spammare
 1. Jag blir mer irriterad på Melart än Wikstrand. Tycker inte Melart gör så mycket rätt på isen. Blir ofta rundad, svårt att hålla markeringar och tar dumma utvisningar. Sen har han tydligen en månadslön på 160 000-200 000, dvs en av de bättre betalda i laget.
 2. Tycker du Åslund har gått ner sig den här säsongen? Jag har då inte sett Åslund såhär bra på 3-4 säsonger...
 3. Bara Nygård och Åslund som var bra idag.
 4. Wikstrand gjorde kanske sin bästa match i våra färger. Och Lindqvist påminner så mycket om Prestberg, synd att vi lär förlora honom till NHL eller KHL.
 5. Persson gör inte mycket rätt nu för tiden.
 6. Tråkigt för Alex och Grundel. Undrar hur länge Törngren accepterar lite speltid innan han vill bort från klubben? Han ville hit för att få mer speltid och det har det verkligen inte blivit.
 7. Jag gissar på 3 matchers avstängning. Tyvärr.
 8. En riktigt bra period från våran sida!
 9. Åslund gör en jävligt bra match!
 10. Man vet att FBK spelar bra när till och med Mats Wennerholm hyller dom.
 11. Tycker Nilsson ofta blir osynlig i 5 mot 5. Sen verkar han vara rädd för att gå in i närkamper.
 12. Kan inte Törngren eller Zetterlund få lite mer istid istället för Lilliz?
 13. Jag kollade nyss på en video på Sportbladet Plus Premium. Där pratade dom i 43 min om bara FBK. Och enligt Hans Abrahamsson så har Alexander Johansson ryggproblem. Låter inge vidare om hans uppgifter stämmer. Sen ringde dom upp Peter Jakobsson och ställde ett par frågor. Några var lite extra intressanta. 1. Enligt Peter finns det inga sparade pengar för att kunna värva spelare under säsongen. I så fall måste han gå till Stefan och be om mer. 2. Han ser Ryno, Alex, Nygård och Wikstrand som de spelarna som ska ge FBK nya framgångar. Han har också tagit ett snack med Erixon och Grundel och sagt att han begär mer av dom, att dom ska ta ett kliv upp i år och bli ledande spelare. 3. Enligt honom så var inte Micke Johansson aktuell för de hade inte plats för honom långt fram i laget.
 14. Undrar om det finns någon chans att Chris Lee kommer tillbaka. Han sparade pucken efter sista matchen för säsongen, så han verkar ha planer på att lämna KHL i alla fall.
 15. Håller inte med. Läste någonstans att våran 3:e och 4:e femma gjorde bara 17 mål den här säsongen medans HVs gjorde tillsammans 47 mål. Så att vi försöker bredda laget mer tycker jag är bra. Våran 1:a femma är kanske en av seriens bästa och med Dicken och Johansson tillsammans med Asplund i 2:a femman så hade jag varit nöjd.