Svennis

Moderator
 • Content count

  1 306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

278 Excellent

About Svennis

 • Rank
  Spammare
 1. Johan Larsson blev "protectad" av Buffalo så vi kan nog glömma den värvningen. För er som vill se hela listan https://www.nhl.com/news/protected-list-for-vegas-golden-knights-nhl-expansion-draft/c-289972722?tid=289242400
 2. Stefan har varit i Stockholm och intervjuat Dicken och i Finland för att intervjua Melart. Det är vad jag har kunnat se från sociala medier iaf. Jag tror att dom ska börja släppa saker i juli.
 3. Dåligt. Jag trodde bättre om dig.
 4. Mario Kempe är klar för spel för Arizona i NHL, så glöm det.
 5. Blev det ASUS 240hz-skärm till det eller?
 6. Nashville för hela slanten nu!
 7. Hallam lär dock inte gå arbetslös så värst länge om han får sparken.
 8. Klaga är nog fel ord. Jag tycker om värvningarna av Lindqvist och Melart mest. Dicken och Martin är så klart bra värvningar på pappret men vart står dom? Dicken har knappt spelat på en hel säsong och Martin gjorde en sådär säsong. Dom har ju såklart potential att göra 30+ pinnar, kanske ännu mer. Men det känns ändå lite osäkert. Sen vet man inte hur Lennström och Westin kommer prestera. Här hoppas man på en bra utveckling hos Lennström och att Westin ska bli en ny Skogs. Sen har ju den sportsliga ledningen helt plötsligt ändrat målbild och nu ska vi tydligen kriga för guldet redan nästa säsong. Och det har vi ju inte truppen för som det ser ut i dagsläget. Ja, truppen har en oerhörd potential, men det finns ändå en hel del osäkra kort.
 9. Nu kan både vi och Peter andas ut.
 10. Kewab och den orangea dreten på byxa.
 11. Passa på och njut av Steens nya mask innan han måste klistra på Kewab rätt på panna. Den är ruggigt snygg! http://www.farjestadbk.se/artikel/fnriaj2ae-23h01/steen-hyllar-sven-erik-pa-sin-nya-mask
 12. Ja man får ju hoppas att ledningen har pratat med spelarrådet gällande Pennan.
 13. Jag är väldigt orolig för att det blir Micke.
 14. Ännu roligare att hålla på Habs utan PK Nu fan kör du ända in i kaklet Klefa!! Ö:a represent!
 15. Det vore rätt trevligt om Bulan gjorde en 180 och skulle vilja flytta familjen ännu mer söder ut. Men det är bara önsketänkande från min sida. Gereon vore helt klart intressant och nästan allt lutar åt att det blir han. Och det är ett namn och en profil som skulle stämma bra överens med våran målbild. Om Virtanen kan göra 39p i ett bottenlag i finska ligan, tänk då vad han kan göra i vårat lag som har betydligt bättre medspelare. Det är ett stort steg för honom personligen. Men jag tror att han lätt kommer att göra 30+p för oss. Dvs om allt stämmer för honom utanför isen. Jag är sjukt taggad inför nästa säsong. Inte för att jag tror att vi kommer stå på torget utan att vi får den nystarten vi har önskat. Och det kommer bli sjukt intressant att se vilka avtryck vi kan göra. BTW, dom som tror att vi ska värva för guld till nästa säsong... sluta dröm. Jag trodde att ledningen gjorde det ganska klart hur målbilden de nästkommande åren ser ut. Så snälla, sluta begär att vi ska värva 3 stjärnor till. Det kommer aldrig att hända. Jag tror på Peter, för han tror på oss.