Svennis

Moderator
 • Content count

  1 379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

294 Excellent

About Svennis

 • Rank
  Spammare
 1. Japp, tur att man har gått och förberett sig på det här ett tag nu. Men likväl så svider det enormt att förlora, speciellt mot det här gänget. Och på sättet Haugen släpper in två billiga.
 2. Haugen, vad fan gör du?
 3. Hahah vad snyggt! Tåls att säga igen, jäklar vad vi leker hockey!
 4. Jag tror det är dags för första nollpoängaren nu. Oavsett om vi hade det tufft mot Rögle förra säsongen så är det ett lag vi bara ska vinna mot. Och vi vet ju hur det brukar gå i sådana matcher. Det kommer bli tight så jag gissar på 2-1 eller 3-2.
 5. Alltså Dicken, så där gör man inte i SHL, det är fusk. Jaha, återigen så har vi kammat hem tre poäng och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känns så märkligt alltihop.
 6. Det är dig vi ska tacka för vinsten, om det nu blir någon.
 7. Vi måste spela enklare i defensiv zon. Vi vill gärna spela oss ut men ibland måste vi ta den enkla vägen och bara skicka iväg puckjävel. Men det står 2-2 och vi har all chans att vinna det här!
 8. Äntligen dags för match igen då. Och det är ett toppmöte! som väntar. Hur länge sedan var det man kunde säga det mellan dessa två lag? Tycka vad man vill om Dif men jag tycker det är kul och bra att vi både finns där uppe även om det inte kommer att vara hela säsongen. Det är alltså Djurgården som står för motståndet och det är ett lag i form. Fyra raka vinster och dom är enbart 3 poäng bakom oss på en tredjeplats. Dom lär också vara extra taggade då dom ska hylla och hissa Nichlas Falks tröja i taket. Vi kommer till spel med samma lag som mot Brynäs. Jag antar att LP kommer att matchas in än mer ikväll och kanske ta över en kedja under matchens gång. Steen står. 3-3?
 9. Förtydliga, Pennan! Dom är nog högst medvetna om att det snart kommer en vägg som vi kommer krascha in i. Men vi får njuta så länge det varar!
 10. Vad babblar ni om? @Stoff @Bengan Några som ska kolla på Kung Joel af Karlstad eller?
 11. MJ - LP - Åsa är en kedja jag tror kan lyckas. Den är ganska lik Rynos kedja i de oilka spelstilarna dom besitter.
 12. Aja, jag tar ju hellre en förlust efter OT än efter ordinarie. Men det känns ändå surt för vi hade chansen att ta alla tre poäng. Men, någon gång ska vi också förlora.
 13. Såklart att Forsberg ska göra mål. Men den här matchen ska vi vinna. Malmö har inte mycket att komma med nu. Verkar som dom är helt slutkörda
 14. Atlantic 1. Tampa Bay 2. Toronto 3. Ottawa 4. Boston 5. Montreal 6. Buffalo 7. Florida 8. Detroit Metropolitan 1. Pittsburgh 2. Washington 3. Columbus 4. Carolina 5. NY Rangers 6. Philadelphia 7. New Jersey 8. NY Islanders Central 1. Dallas 2. Nashville 3. Minnesota 4. St Loius 5. Chicago 6. Winnipeg 7. Colorado Pacific 1. Edmonton 2. Calgary 3. Anaheim 4. Arizona 5. Los Angeles 6. San Jose 7. Vancouver 8. Vegas