Svennis

Moderator
 • Content count

  1 312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

280 Excellent

About Svennis

 • Rank
  Spammare
 1. Och att han inte taggar till under matcherna.
 2. Det tog alltså två träningsmatcher innan de första klagomålen på Pennan kom. Måste vara ett rekord (Czarnecki gills inte).
 3. Behöver jag inte använda excel, papper, penna, miniräknare och alvedon längre?
 4. Jag är på! Förbered er på stryk!
 5. Ytterligare en vi kan räkna bort
 6. En till vi kan glömma
 7. Johan Larsson blev "protectad" av Buffalo så vi kan nog glömma den värvningen. För er som vill se hela listan https://www.nhl.com/news/protected-list-for-vegas-golden-knights-nhl-expansion-draft/c-289972722?tid=289242400
 8. Stefan har varit i Stockholm och intervjuat Dicken och i Finland för att intervjua Melart. Det är vad jag har kunnat se från sociala medier iaf. Jag tror att dom ska börja släppa saker i juli.
 9. Dåligt. Jag trodde bättre om dig.
 10. Mario Kempe är klar för spel för Arizona i NHL, så glöm det.
 11. Blev det ASUS 240hz-skärm till det eller?
 12. Nashville för hela slanten nu!
 13. Hallam lär dock inte gå arbetslös så värst länge om han får sparken.
 14. Klaga är nog fel ord. Jag tycker om värvningarna av Lindqvist och Melart mest. Dicken och Martin är så klart bra värvningar på pappret men vart står dom? Dicken har knappt spelat på en hel säsong och Martin gjorde en sådär säsong. Dom har ju såklart potential att göra 30+ pinnar, kanske ännu mer. Men det känns ändå lite osäkert. Sen vet man inte hur Lennström och Westin kommer prestera. Här hoppas man på en bra utveckling hos Lennström och att Westin ska bli en ny Skogs. Sen har ju den sportsliga ledningen helt plötsligt ändrat målbild och nu ska vi tydligen kriga för guldet redan nästa säsong. Och det har vi ju inte truppen för som det ser ut i dagsläget. Ja, truppen har en oerhörd potential, men det finns ändå en hel del osäkra kort.
 15. Nu kan både vi och Peter andas ut.