rurik

Members
 • Content count

  789
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

369 Excellent

About rurik

 • Rank
  Spammare
 1. Vad är det för backtyp du vill ha in? – En Anton Grundel. Han spelar inte innan jul, och han spelar inte de första sju-åtta matcherna efter årsskiftet heller. Därför måste vi försöka ersätta Anton – rena offensiva backar har vi. Jakobsson sa då att han i januari lär plocka in en forward. Men det kan bli tidigare än så. – Det beror på vad som finns på marknaden. Blir både Fabian Zetterlund och Oskar Steen med i slutgiltiga JVM-truppen har vi bara tolv forwards. Vi har unga killar att lyfta upp, men det är ett tajt spelschema efter jul. Vilken forwardstyp letar du efter? – Vi tittar ganska brett. Vi har lite olika alternativ. Nu har Per Åslund gått in och spelat center och gjort det jättebra, då kanske vi inte behöver titta där utan kan leta en ytterforward i stället. https://www.vf.se/ishockey/farjestad-var-forstavalet/
 2. Då kan han fortsätta jobba på att få hit grabben!
 3. Jag tror och hoppas att Melart har sin bästa tid framför sig, slutspelet t.ex. Vi har ju sett andra backar växa ut till slutspelsmonster. Jag tror han kommer bli nyttig!
 4. Allt annat än en högerfattad back vore helmärkligt om man inte tog in, vilken spelartyp vet jag dock inte.
 5. Men det positiva är.. ? Haha nä, det var inget.
 6. Fortsätt drick, för att sammanfatta!
 7. Agree, skulle gärna testa Ryno där och låta Dicken ta hans plats på kanten, som det är nu har vi två leftare på kanterna i den formationen.
 8. Har samma känsla som mot Malmö förra veckan, en riktigt bra känsla med många mål vilket tyvärr resulterade i platt fall. Men KHK är ett sämre lag, 1-4.
 9. Tar bort inlägget och hoppas att det funkar för er!
 10. VF har en låst artikel, men rubriken säger att Linus är borta till jul (vet inte om det nämnts tidigare i tråden). Man börjar ju bli lite less på skador nu.
 11. Herregud, en sån här dålig match kan verkligen sabba en lördagkväll!
 12. Jösses vilka spelare Malmö saknar ikväll! Det borde gynna oss men nånting säger mig att det inte gör det!
 13. Tycker vi har så välkomponerade backpar som spelat ihop nästan hela säsongen nu så defensiven bör ju sitta, men ofta får dom komma i fart mot oss så jag vet inte om samspelet mellan backar och centern funkar som det ska, men stora hål böir det och ofta rakt framför Haugen eller Steen. Kan man skärpa till det blir vi livsfarliga! Saknar dock en rightback, och det behöver nödvändigtvis inte vara Grundel. Ser gärna en stor defensiv back med klubban åt höger som kan lägga ett första pass snabbt utan att behöva vända sig ett halvt varv för klubbfattningens skull.
 14. Underbart, vi är på banan igen! Glenn, var är du?
 15. Ganska exakt det du poängterade i inlägget för 3 min sen?