Barrus

Members
 • Content count

  789
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Excellent

About Barrus

 • Rank
  Spammare
 1. Jag kan förstå, och tänka mig båda era förstaformationer. Det känns på ett sätt synd att splitta på Ryno/Johansson när de nu spelat så bra ihop. Men det känns också synd att inte låta succékedjan från förra säsongen få fortsätta där de slutade. Hur som helst, så känns ju andrakedjan gjuten med Axelsson-Asplund-Lindqvist. För några år sedan såg jag det så att de två första kedjorna skulle spela mest, och tredje/fjärde skulle spela mindre. Nu är jag mer av åsikten att alla de tre första kedjorna ska spela ungefär lika mycket. Fjärdekedjan får hoppa in lite ibland, för att skapa offensiva tekningar åt de andra kedjorna. Men kanske ändå få spela mer än vad jag tyckte förut. Med det tänket så skulle det inte göra något att sätta t.ex. Nygård i en tredjelina, eftersom han ändå skulle få spela lika mycket som om han spelade i första, eller andra. Men på något sätt känns det ändå surt att sätta honom där. Jag är hur som helst glad att jag inte är den som har ansvaret för att sätta linorna, och jag litar helt på att de ansvariga kommer göra det bästa utav det. Det är ett intressant "problem" iaf, helt klart.
 2. Jag missade första perioden. Och i andra när Djurgården tog igen undrade jag vad vi höll på med. Men bra av Pennan att ta time out, kändes som det behövdes där. Tredje perioden blev lite nervös, men grymt av oss att reda ut det och slutligen ta 3 poäng, och speciellt mot djurgården som jag avskyr så mycket
 3. Jo, det tycker jag. HV-spelaren lutar sig ju framåt och gör sig själv väldigt låg och oförberedd på tacklingen.Naivt av honom. Jag säger som så många andra sagt förut, vi behöver utbilda spelare att lära sig ta emot en tackling, och lite "heads up mentality".
 4. Visst gör Haugen lite utflykter ibland, men jag måste säga att jag känner mig trygg med vårat målvaktspar. Skulle Haugen försvinna och Werner komma in, så skulle jag ha förtroende för det målvaktsparet också.
 5. Känns nervöst inför tredje perioden. Vet inte hur det ska gå, men förhoppningsvis kan FBK rida vidare på vågen från slutet av andra perioden och trycka in segerkassen.
 6. Match igen! Vi kommer ett litet gäng och stöttar på ståplats. Jag gissar att vi vinner med 6-2. Hur tror ni det går ikväll?
 7. Vet inte om jag postar i rätt tråd nu, men jag testar Skulle det vara okej om man delade NHL17/18-tråden och snacket om "fantasy-ligan"? Nu diskuteras både NHL 17/18 och fantasy-ligan i samma tråd.
 8. Det är väldigt sällan jag är ner till Karlstad för att gå på hockey. Men igår tog jag och min vapendragare en bil ner för att hylla Wallin. När vi steg in i arenan såg vi Walle stå i fan corner med en massa folk runtom. Så vi gick in i shoppen till att börja med och brände dryga tusenlappen vardera där inne, i väntan på att folkmassan skulle bli lite mindre. Jag ville såklart hälsa på honom. Egentligen finns det hur mycket som helst jag skulle vilja säga honom. När vi kommer ut från shoppen ser jag Wallin på väg bort, men jag tänker att jag måste få säga några ord till honom, och ropar på honom. Han stannar upp och vänder sig om. Jag blir först stum för en sekund, för att sedan ta hans hand och säger bara "tack för allt du gjort för våran klubb". Han tackar och går vidare. För mig som nästan aldrig är i Karlstad kändes den lilla grejen ganska stor. Men det minsta jag kunde göra var ju faktiskt att tacka honom. Och jag är glad att jag fick göra det. Vi gick sen vidare, tog en öl i lugn och ro, för att sedan gå in på ståplats. Det hela var magiskt, att faktiskt få vara en del av den atmosfär, värme och kärlek vi alla delade som var där. Hela hyllningen innan pucksläpp var fantastisk, och jag kan inte riktigt beskriva min känsla med ord. Sen att vi fick se hela 7 Färjestad-mål kändes bara så grymt bra. Jag sjöng, skrek och deltog så mycket jag orkade i att stötta laget där på stå. Att vi sen tackade och hyllade Wallin från ståplats ännu mer efter matchen, gjorde det hela ännu bättre. Det var han absolut värd! Jag blev riktigt sentimental. Jag är otroligt tacksam över att fått vara där igår och delta i detta magiska ögonblick. Att få vara en del av den här underbara familjen, och dela allt med er andra som var där, underbart! Jag ville bara dela detta. Tack!
 9. Samma här! Jag missade när JJ hyllades och samma dag bestämde jag att det inte skulle få ske igen! Ser fram emot lördagen något oerhört.
 10. Varför har inte Melart anslutit än? Och när gör han det?
 11. Oh jäklar vad snyggt! En sån där vill jag att vi ska ha på lördag när vi hyllar Wallin!
 12. Nu är jag inte den mest insatte vad gäller transfers, kontrakt och sånt. Men jag tvivlar på att ett kontrakt redan är skrivet, han har ju kontrakt med Plzen till 19/20. Om dom missar slutspelet kanske han kan komma hit på lån under vad som återstår av säsongen för oss, eller? Jag har fått för mig att dom kan släppa spelare om dom skulle missa slutspel, men eftersom han har kontrakt även över nästa säsong, så är väl ett lån det mest rimliga, och inte att släppa honom helt. Rätt mig gärna om jag har fel Men för att svara på din första fråga... ja, det känns inte omöjligt att han kommer spela slutspelshockey med oss i vår, om vi tar oss dit.
 13. Vi kan bättre. Dock är det ändå bara första matchen, så det var väl en okej match. Och jag tror inte vi ska hoppas på guld den här säsongen. Vi borde varit mer på tårna i tredje dock.
 14. Stream finns, skicka PM
 15. Kul att du bestämt dig för att följa SHL igen! Några av "damhockeyreglerna" ska ju dock ha förbättras. Det ska inte vara lika petigt kring målgården om jag minns rätt. Samt att kontrollrummet inte kollar ALLA mål längre, utan det är domaren på isen som ska ta beslutet live. Och det är också domaren på isen som ska fatta beslut om kontrollrummet ska kolla ett mål. Det är iallafall vad jag minns att jag har hört i någon intervju. Sen säger dom ju alltid att det ska bli bättre, men så lyckas det ändå bli sämre på något sätt, så vi får väl se