Barrus

Members
 • Content count

  768
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 Excellent

About Barrus

 • Rank
  Spammare
 1. Jag håller med Basse här, och vill tillägga att hur JP är i intervjuer inte alls behöver spegla hur han är i sin tränarroll. Jag tycker också han verkar osäker och inte inge någon direkt pondus, men hur han är som tränare kan vara en helt annan sak. Som sagt, bara han har en tydlig spelidé och kunskapen att förmedla den till spelarna så behöver vi nog inte vara oroliga över hans intervjuer. Leffe var ju väldigt lugn i intervjuer, men nog kunde han ryta till mot spelarna för det. Bara ett exempel på att det vi ser i intervjuer inte är hela bilden.
 2. Ja, riktigt trist med reklamen som antagligen kommer vara kvar även i år. Kul dock att han hyllar Ketterer, en gammal personlig favorit!
 3. Jag har en liknande fråga igen, och tänkte att jag använder samma tråd, så slipper det bli en ny tråd i liknande ämne... Vet någon om detta är den gamla FBK-spelaren Kent-Erik Andersson? Bilden dyker upp när jag söker på hans namn på google, men det står inget om det verkligen är han på bilden. http://www.kuriren.nu/img/2016/12/3/9053965.jpg Tackar ödmjukast för svar
 4. Neh... jag känner att jag inte orkar sätta mig in, hoppar över denna gång
 5. Hmm... det skulle vara första gången jag testar isåfall. Kan inte säga riktigt nu, behöver känna efter lite först. När kör vi igång isåfall?
 6. Jag kan hålla med er båda. Det är väldigt ledande och uppenbara frågar, samt väldigt amatörmässigt. Samtidigt som det är charmigt, och det har ju ett värde i sig. Men mjaa... jag hade nog gärna sett lite bättre frågor och bättre produktion, trots att det jag ser är lite smått tilltalande på något sätt.
 7. Jo så är det absolut. Dock är jag inte lika säker på Zetterlund i andra, men som du är inne på, man vet ju inte. Han kan ju ta stora kliv precis som många andra. Det är många i laget som har potential att utvecklas mycket, så det blir väldigt svårt att sätta kedjor tycker jag. Finns flera som kan ta plats i andra som du säger. Spännande!
 8. Visstja, U20 tänkte jag inte ens på när jag skrev det där. Men jao, det finns många med potential helt klart. Jag tycker nästan bara det är de två första kedjorna som är någorlunda enkla att sätta.
 9. Jag brukar inte ge mig på att formera kedjor, då jag inte anser mig vara så bra på det. Men tänkte ge det ett försök Nygård - Ryno - A. Johansson Axelsson - Asplund - Åslund Lilliz - L. Persson - M. Johansson Törngren - Steen - Zetterlund Fogström/Lindqvist Förstakedjan behöver jag inte säga så mycket om. Andrakedjan: Jag tror på Åslund, har alltid gillat honom som spelare. Jag tror stenhårt på andrakedjan rakt igenom där både han och Aspund är kloka såväl defensivt som offensivt. Dick kan fokusera mer på offensiven, där de två andra givetvis också är fullt kapabla att följa med upp när det är rätt att göra det. Både Asplund och Åslund har bra känsla för det där. Tredje- och fjärdekedjan blev svårare tycker jag. Det känns inte som att vi har så många avslutare i laget, men många framspelare. Jag tror på Lilliz och att han tar större kliv till denna säsong. Han måste få spela någorlunda offensivt eftersom han är en offensiv spelare. Jag klurade en del på om Åslund eller Martin J skulle spela i tredje, men det fick bli Martin. Han är ändå en offensiv spelare som kan både avsluta och spela fram, vilket gör att även tredjekedjan har potential att vara giftig framåt. Persson kan ta en del defensivt ansvar här. I fjärde är det mest kvar spelare jag inte har någon större koll på riktigt, eller spelare jag inte anser tar plats i de två-tre första. Jag har riktigt dålig koll på Lindqvist, och Törngren började jag kolla in först denna säsong. Jag blev riktigt imponerad av Törngren ändå, han kunde lika gärna lira i tredjelinan här för min del. Men känner att Lilliz och Martin J går före. Kvar blir då en del ungdomar (+ Fogström) , och alla de fyra spelarna har stor potential att kriga om platserna i både fjärde- och tredjekedjan. Kan kanske utmana någon i andra också om det vill sig väl med självförtroendet osv. Jag tycker det är spännande med tanken på Steen som center. Fogström blir inte mer än en stabil fjärdecenter, och det tror jag att han kan göra riktigt bra. Så det beror på hur man vill spela, om man vill ha en äldre klok center som fjärdecenter, eller en mer ungdomlig kedja med lite mer fart och kreativitet. Jag tycker läget i matchen, och taktiker ska avgöra det, ibland är det ena att föredra, ibland det andra. Det känns som det finns många olika spännande konstellationer man kan göra. Hela laget är fullt av potential! Backarna tar jag eventuellt en annan gång
 10. Känns ändå som att Mackan är en viktig pusselbit i lagbygget, inte kul att se honom lämna. Vem fyller hans plats?
 11. Jag är också inne på att ha Asplund som center mellan Dicken och Martin J. Då blir Linus tredje och Fogström fjärde i min värld, eftersom att Linus kan lite offensivt också. Jag ser iallafall Fogström som en mer utpräglad fjärdecenter än Linus, som mer är som en 3½-center.
 12. Jag tror inte vi behöver vara oroliga över Asplunds utveckling. Jag är ingen expert, men jag ser inte varför han inte skulle utvecklas vidare.
 13. Varför är det ett problem att han inte är ett namn för framtiden? Vi har redan flera spelare i laget för det. Fogström är kanske inte den hetaste värvningen vi kunde hoppats på, men vad säger att vi inte kan hitta en ersättare för honom när hans tid över? Jag ser inte riktigt problemet med att han inte är ett framtidsnamn. Om han nu är så oatraktiv så borde det ju vara ännu enklare att ersätta honom sen.
 14. Ja, backsidan känns oviss, men kanske Wikstrand kan ta mer plats nu när han inte är i skuggan av Nygren längre. Han kanske vågar skjuta mer. Där kan vi ha lite sparkapital.
 15. Verkar inte så, enligt hans EP-sida iaf. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=2647