Barrus

Members
 • Content count

  837
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

248 Excellent

About Barrus

 • Rank
  Spammare
 1. Nej precis, det känns inte som det är den spelartypen vi är i behov av, vi har redan skills och spelare som inte kämpar i 60 minuter. Eller, om dom inte kämpar i 60 min. vet jag iofs inte, det kanske dom gör, men ibland känns det inte så. På forwardssidan, är en rejäl spelare, som (för att citera) är bra över hela banan och en ledare som kämpar hela tiden, vad vi behöver. Det skulle ge oss mer bredd. JEek hade varit perfekt som sagt.
 2. Nej, helt seriös var jag inte Ville mest få lite mer liv i tråden på grund av tristess. Men det spel han står för skulle i vilket fall behövas. Jag vet dock ingen ledig som skulle vara passande. Är det någon här som har några förslag? Eller kanske någon här som rent av föredrar en annan spelartyp?
 3. Ja, vi behöver ju få in lite mer tyngd och rejält spel i defensiven iallafall. Skulle Angel Krstev vara något att ta tillbaka? Gammal, men han står ju för lite av det vi behöver. Som någon sa på gamla forumet, han ser ut som en kubik som åker runt på isen och proppar folk. Det hade varit något
 4. Visserligen kan jag hålla med om det du säger angående Wikstrand. Men jag tycker jag ser detta fenomen hos många andra spelare också, så jag undrade om det generellt är så att man "inte ska" kasta sig. Jag hade iallafall gjort det 7 dagar i veckan, men så är jag ingen professionell ishockeyspelare heller.
 5. I ett läge som det där, när LHC-spelaren är före till pucken, och i detta fall, Wikstrand lite efter... varför slänger sig inte Wikstrand mellan LHC-spelaren och det egna målet och försöker täcka av vinkeln med sin kropp? Jag har sett det så många gånger nu, där jag tänker "släng dig då!" ,men så petar dom lite med klubban en halvmeter bakom bara. Eller är det ologiskt/dumt att slänga sig och försöka täcka av på så vis? Nån som har någon tanke kring det får gärna berätta. För mig är det helt otänkbart att bara peta lite med klubban istället för att slänga sig.
 6. Äntligen ett till mål! Hoppas vi kan växa av det nu, rida vidare på vågen och trycka in en till!
 7. Så himla onödigt, och extremt slarvigt.
 8. Är det bara jag som tycker det var en solklar utvisning i slutet när Nygård blir kapad?
 9. För att John Persson inte är kvar i laget
 10. om nu Alex är borta igen, varför inte köra MJ i första som "vanligt"? Och vem spelar med Ryno och Nygård om MaxPower's källa stämmer?
 11. Är det artikeln längst ner i silly 18/19-tråden du menar? Finns en artikel där med Dick iaf.
 12. Låter ju lite trist att behöva sätt Nygård i tredje, men jag vill inte ändra på andrakedjan. Så skulle väl bli tredje för honom isåfall. De tre första kedjorna bör ändå spela ungefär lika mycket enligt mitt tycke.
 13. Vad sa domaren om situationen, för oss som inte fick höra?
 14. I mina ögon satt den rätt i bröstet. Som sagt, heads up please.