Skoog

Members
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Skoog

 • Rank
  Member
 1. KHL

  http://www.allehanda.se/sport/ishockey/10-50-far-ornskoldsvik-ett-khl-lag-folj-var-livesandning-med-experter-och-gaster
 2. Enligt VF kommer Tyrväinen ta Nygårds plats och därmed spela med Gulas och Micke. Steen-Ryno-Nygård Olofsson-Linus-Röymark Turnbull-Wallin-John
 3. Ännu en kväll sitter man här och är så jävla besviken. Är så jävla trött på vår inställning och varannandagshockey. På något sätt tänds hoppet ibland (typ lördags), för att matchen efter spela som på en träningsmatch i steningsund. Vet inte ens varför jag hoppas längre. Vet heller inte vad jag hoppas på. Varför skulle vi helt plötsligt blixtra till och köra över allt motstånd när det sett ut såhär under 52 omgångar? Slarv, noll despersation och utan någon som helst tanke. Som jag skrev för några dagar sen så börjar jag fan hoppas på att vi åker ut nu i kvarten och påbörjar ett nybygge inför framtiden. Nåt måste hända. Fan.
 4. Lyssna när han pratar. Låter verkligen som honom, haha.
 5. Satt och kolla på en random video på yt och såg plötsligt detta. Äre Nygga vid 10:50 eller äre bara jag som är dum?
 6. Känns som en serie som kan gå till 7 matcher och min känsla är tyvärr att om man ska gå hela vägen så krävs det en 1-3-plats och därmed få ett lättare lag i kvarten för att orka med en längre semi och final. 12/13: SAIK-Brynäs (4-0) 13/14: SAIK-HV71 (4-1) 14/15: Växjö-Örebro (4-2) Känner dock att detta inte spelar nån roll då jag vet att det här laget inte kommer gå hela vägen (sett till grundseriens spel) och känner hellre att man kan åka ut i en kvart och därmed inse att något inte står rätt till, istället för att snubbla sig till en final som för något år sedan och sedan tro att allt är fine. Vet att det låter som en sorglig inställning, men spelet har verkligen inte sett bra ut sett till helheten (måste dock tillägga att det har sett sååå mycket bättre ut än senaste säsongerna och vi är påväg mot rätt riktning). Men men, dom får jävligt gärna motbevisa mig. Allt kan ju trots allt hända i ett slutspel.
 7. Enligt aftonbladet kommer Thoresen att bryta sitt kontrakt med Djurgården. Där snackar vi förstecenter. Edit: Fel tråd. Nån som kan flytta till 16/17 eller ta bort?
 8. Darius & Finlay - Misfit?
 9. Måste passa på att credda dig för dina genomgående klockrena analyser. Alltid on point.
 10. Vill också passa på att ge cred till Jesper Nordin. Rejäl och stabil ikväll. Allt för lätt bortglömt när vi pratar om våra juniorer.
 11. "Så jävla billig utv och kommentatorsjäveln som runkar harmynt över knattekedjan !" Älskar detta.
 12. Tåls att upprepas: Gulas har de ändå ganska "tufft" med poängproducerandet, men jobbar ta mig fan ändå stenhårt. En poängkung som förfan nästan jobbar hårdare än Kåberg. Fan va jag älskar honom.
 13. Funkar bra för mig, så verkar inte va cmore.
 14. Vid vinst ligger vi bara 1 poäng från tredjeplatsen och Luleå, vid förlust 7 poäng bakom. Vet fan fortfarande inte vart jag ska trycka in Ture Varginen i laget. Får väl tyvärr bli i en fjärde med Linus och Röya/Walle, där han kanske inte göra like mycket nytta, men han är ju en slitvarg så kan funka. Mot 5:e raka!
 15. Tack för att du påpekar det. Så jävla vackert. Tycker vi över lag tillslut gör 60 bra minuter, som jag varit inne på, vi bara gjort ett fåtal matcher. Junisarna har fått mig att faktiskt tro på det här laget, lite mer iaf, vilket jag verkligen inte gjorde för ett par månader sen. Har en liten fråga som ja funderat på under dagen btw. Var fan ska Antti spela när han kommer tillbaka? Enda stället ja kan trycka in på honom är med Linus och Walle, ha Röya som extraforward. Men samtidigt känner ja att han inte skulle göra så stor nytta i en 4:e. Extra svårt nu när vi fått lite kontinuitet i laget.