Erling

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Erling

 • Rank
  Member
 1. Nu! De är minst 5 min efter!
 2. Steens mål är inte registrerat på SHL:s liverapportering. är det inte godkänt!
 3. Bara att erkänna: vårt lag är Looser, får trösta oss med topplacering troligtvis i utvisningsligan!
 4. Ja, vete katten om jag inte ska bli det. Det förlorar också men tycks i a f bjuda till och kämpa. Eller följa korpserien i boule!
 5. Finns det ledsammare lag än FBK?
 6. Visst, den här gången kan vi gömma oss bakom sjukdomar! En annan gång bakom domarna. En tredje gång att värvningarna inte levererar. En fjärde gång på dålig disciplin. En femte gång att vi inte var där. En sjätte gång på att.... Undrar om vi inte håller på att följa Boltics utveckling i spåren. Från herre på täppan och den store dominanten till ett allt mer mediokert lag som harvar i lägre serier med storhetstiden som ett minne blott. Mycket talar för det! Ledsamt!
 7. Mot Korpserien!!!!
 8. Finnes något lag mer skadedrabbat i SHL än vårt?
 9. Dags för alla positiva muntergökar på vårt forum att göra en insats Domarna var dåliga. Växjö hade tur. Etc, etc...... Tungt att vara supporter till FBK! Så fort de närmar sig toppen och tankarna går till fornstora glansdagar går luften ur ballongen och hissen rasar nedåt! Tungt? Det är bara förnamnet!!
 10. Alla kan vi ha en dålig dag på jobbet. Men har vi en månadsinkomst på 80', 100', 150' eller 200' är det inte tillåtet!!! Och dessa tröttande floskler efteråt: "nu ska vi åka hem och ta ett snack", eller "vi stryker ett streck över första perioden och går vidare", eller "skönt att vi har en ny match i övermorgon"!!! Sen förväntar de sig att vi, som de facto betalar deras höga löner, troget ska besöka Löfbergs Arena, betala P-avgift, köa, behöva hörselskydd för att stå ut med mer än 100 decibel, bli frustrerad och sen köa i bilkö etc! Vi tar det - om de bjuder till!!! Men jag vill påstå att de är bortskämda! Det räcker att dra på sig en FBK-tröja för att kallas stjärnor av småpojkarna på VF som leker med sin lilla hockeyblogg! Om Wallin tidigare ansågs för SHL:s mest överskattade spelare måste väl vår långhårige lagkapten med råge anses ha övertagit den rollen! Det är tröttsamt att vara FBK-supporter!
 11. Säger det ännu en gång: AMMONIAKSNIFF á la tyngdlyftare precis innan matchstart! Det är inte första gången de sover!!!!!
 12. En ammoniaksniff som tynglyftarna precis innan matchstart rekommenderas!