Gnell

Members
  • Content count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

32 Outstanding

About Gnell

  • Rank
    Member
  1. Orkar inte längre läsa dina sedvanliga orationer och truismer, men för att kommentera början av din epistel lade Carlsson faktiskt grunden för årets spelmodell i fjol och har fått all cred för det av Penneborn också.
  2. Senast var det ryggen. Nu blev han träffad av ett hårt skott från egen back på underarmen som det såg ut. Antar att det är en fraktur sett till den förväntade återhämtningstiden.
  3. Någon som vet hur det står till med Fogström? Upfattade att han fick en smäll (på munnen?) för en tid sedan, men undrar varför det tar sån tid för honom att bli spelklar. Skulle verkligen behövas i försvarsarbetet nu.
  4. Utan Asplund, Fogström och Persson lär du behöva minst en center till.
  5. Bra analys! Visar att det undantagsvis faktiskt går att få substans i ett längre inlägg här också.
  6. Beror väl på hur kontraktet med gamla föreningen är utformat. Svårt att tro att LIF i allsvenskan betalar på samma nivå som FBK, så antar att vi fortsätter betala mellanskillnaden åtminstone innevarande säsong.
  7. Kul för honom och bra för Leksand hoppas jag. Alltid gillat Carlsson.
  8. Sekunderar Fogström!
  9. Extremt onödig och okänslig kommentar.
  10. Haugen alla dagar i veckan framför att ta tillbaka PW som fått tillräckligt med chanser i FBK utan att lyckas.
  11. Helt enig. Ska man nödvändigtvis hitta syndabockar har Zetterlund vid 1-0 och Asplund vid 3-2 minst lika stor skuld som Haugen.
  12. Har ingen aning om hur han kommer att lyckas, men på grundlag av de mediaframträdanden som du referear till är jag helt oening i att det är möjligt att dra några som helst slutsatser om saken. Eller om honom. Menar du på allvar att 'att tagga till' är en avgörande, respektingivande eller ens en önskvärd ledaregenskap?
  13. Steen skulle behöva göra ett ännu mycket större lyft än man hoppas Asplund ska få i år för att platsa som center i en 4:e kedja. De unga egna produkterna kommer säkert att få sin istid i laget beroende på spelbarheten/skadeläget/dagsformen på övriga, men räknar med att vi knappast får se Steen och Zetterlund från start innan dom lyckats visa att dom förtjänar det och inte bara har potential..Tror på utlån av båda för att det ska kunna ske med det första. Har annars inget emot dina formationer, men vill alltså se Fogström och Lindqvist som ordinarie från början. Båda är för bra värvningar för att sättas på bänken initialt i den interna konkurrensen.
  14. Dummaste jag hört. Får hoppas då att den kvarstående center-värvningen kan få dig att ompröva återkomsten.
  15. Förstår inte resonemanget. Klubben har investerat i utvecklingen av en spelare som inför förra säsongen valde Bofors framför FBK och utlån. Och nu HV framför föreningen inför nästa. Vad har man egentligen att tacka moderklubben för då, regler eller inte. Hur många juniorer utvecklas inte hela tiden för att till sist inte platsa i SHL men istället bli ett välkommet tillskott för klubbar i lägre ligor när kontrakten går ut. Vem tjänar egentligen på vem här i längden?