Janne

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Outstanding

About Janne

 • Rank
  Member
 1. Martin Johansson lär ha ett av de vassaste handledsskotten i ligan. Fy fan så rappt det är alltså. Skönt att han får näta igen!
 2. Ja, det är verkligen dött ikväll. Händer ju inte ens någonting på stå.
 3. Lennström snackas det inte så mycket om? Diggar verkligen det jag sett av honom så här långt. Bra jävla tramp i benen på honom. Gillar passningarna han letar också. Skulle vara kul att se honom i PP, men det förutsätter skada på Virtanen/Wikstrand och det slipper vi gärna. Verkar finnas mycket potential där hur som helst.
 4. Låt ALDRIG Linde och Bjälkander döma igen. Det här är dödar all glädje i att kolla hockey.
 5. Och jävligt låg nivå på Rögle-fansen
 6. Det är fruktansvärt låg nivå på domarna idag.
 7. Skicka tillbaka Törngren till HV71. Jag hade haft tålamod med honom om han slet och jobbade, även om det inte fanns produktion, men när man tar en sån där utvisning i en 1-1-match finns inte mentaliteten där. Idiotiskt.
 8. Det finns ju en sån glädje, lätthet, moral och lekfullhet i gänget. Det såg nog de flesta tidigt på säsongen. För mig blev det helt uppenbart efter Wallins tröjhissning och 7-4 mot Frölunda. Samtidigt finns så klart den där koncentrationen och jävla anammat som behövs för att vinna matcher. Så jävla underbart att se. Nu var det väldigt längesen jag såg exempelvis Barcelona i fotbollen, men såvitt jag vet leker fortfarande Barca med bollen och älskar det de gör. Precis den känslan har jag fått hittills av FBK, bortsett från att FBK leker med en puck istället . Just det där som Färjestad har visat så här långt är något som få lag lyckas hitta, i alla fall över längre perioder. Det blir dock väldigt spännande att se hur det här kan bevaras över 52 omgångar och när motgångarna eventuellt kommer.
 9. Fy helvete vad tråkigt efter den tredje-perioden. Malmö skapar ju inte ett skit i 3 mot 3 heller. Skulle ha haft minst två pinnar här
 10. Garvar bara åt stolpträffarna. Fy fan.
 11. Oförglömlig kväll. Vilken jävla bra match också!
 12. Fast det tänkte man nog om Alexander Johansson också. Uppenbarligen så tänker inte tränarna i samma bana som mig hur som helst, och de har jävligt mycket bättre koll än vad jag har. Får jag spekulera lite så kan det ju dock vara så att staben tvingar sig själva att hålla Martin J kvar i första med förhoppning att han ska komma igång med Ryno & Nygård enbart för han har en tung lön eller blivit "lovad" en plats som topp-6. Nåväl, time will tell, första-linen får någon match till på sig. Tror dock inte de kommer få något uträttat med Martin om jag ska vara ärlig.
 13. Jag vill nog se Åsa i första-kedjan. Jag tror på en mycket bättre synergi (tack NHL17 för ett utmärkt begrepp) med honom i en kedja med Ryno och Nygård istället för Martin J. Sistnämnde tror jag i sin tur kommer må bra av att lira med en riktig playmaker á Lilliz. Vad tror ni?