AcesHigh

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About AcesHigh

 • Rank
  Member
 1. Andy Miele till Färjestad?? http://www.vf.se/farjestad/malmospelare-i-fbks-laguppstallning/
 2. John Persson klar för Mora. http://www.moraik.se/artikel/oedlaj1ro-33ni1/
 3. Går man in på Färjestads hemsida och tittar på truppen så är det flera namn som är borta från listan. Bl.a Jonas Holös, Milan Gulas, Thomas Skogs. Behöver inte betyda något men om det skulle stämma så är det jäkligt synd att en sån som Holös försvinner. Helt övertygad om att Milan spelar i annat SHL lag till hösten, synd det också.
 4. Dominik Granak och Christoffer Liljewall får inte vara kvar i Rögle. En sån som Granak vill jag mer än gärna se tillbaka i Färjestad. Men vad tror ni andra om Liljewall i FBK?
 5. Nygga klar för schweizisk klubb. http://www.vf.se/ishockey/nygren-klar-for-schweizisk-klubb/ Dags att Lee kommer hem kanske?
 6. Är Hans Walson något för FBK? Vad skulle han tillföra ett FBK som är i behov av förnyelse. Man kan inte säga annat än att han gjort det riktigt bra i SAIK. Vet att det går ett rykte om att han är klar för Malmö.
 7. http://nwt.se/sport/ishockey/folj_fbk/2016/02/24/tre-tunga-namn-kan-lamna-fbk Antar att detta betyder att Milan redan skrivit på för ett annat lag.
 8. Kanske dags att ta in en sån som Rikard Grönborg.
 9. BÅG kanske?
 10. Maciej Szwoch klar för 2 år. http://farjestadbk.se/artikel/66251/