IzPiC

Members
 • Content count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Great

About IzPiC

 • Rank
  Spammare
 1. Nä, Färjestad lär inte Johan Larsson gå till. Ska det in någon duktig spelare kan vi nog sitta still i båten ett tag till, ungefär till efter Vegasdraften. (första gången jag är inne i tråden på nästan tre veckor, jävlar vad lugnt det har varit!)
 2. Åfan, vilka backar har du tänkt ska fullgöra denna "grymma" förstafemman?
 3. Fast det fattar väl vem som helst? Hursom, tråkigt med Nygga men ganska väntat. Han är antingen tillbaka till början av 19/20-säsongen eller så bryter han med nya klubben under nästa säsong och vänder hem. Klart han ska få tjäna lite pengar i bergiga länder. Hershley vore fin, men lär inte vara sugen. Jag tror nog att Lennström är inplockad för att täcka Nygga till viss del, då kan han få utvecklas med mycket speltid under några säsonger.
 4. Var det någon som pissade i din morgongröt eller?
 5. Rahimi vore en dröm att få in, speciellt nu när Tolles status är som den är. Dock är jag väldigt skeptisk till chanserna att han ens vill till FBK. Alltid ogillat honom å det grövsta, så han måste ha varit bra på det han gör. I övrigt håller jag med er som förespråkar att bygga upp nedre kedjorna ordentligt. Det var ju inte som att Nygård - Ryno - Johansson var dåliga under säsongen. In med något nytt namn i andrakedjan, där jag även hoppas på att Gulas inte kommer att figurera. Dom pengarna och missade matcherna kan dom lägga på¨något annat roligt. Något jag saknar är en hårt spelande, tacklande, snabb forward. Typ John Persson(som jag hoppas stannar) fast med mer fart på grillorna och som grisar mer med motståndarna. Ett lagomt as helt enkelt, tänk gamla Jämtin fast med mindre utvisningsminuter. Sen kommer jag fortsätta tjata om Jeremy Boyce-Rotevall. Jag vet inte varför, men han har varit en personlig favorit ända sedan JVM för x-antal år sedan. Jag tror han skulle kunna centra en tredjekedja fint. Nilsson - Boyce-Rotevall - J. Persson. Det kan ju även vara bra om vi får in en ny mörkhyad kille i laget om det nu stämmer att Enock ska bort, så Nygga(no pun intended) kanske lär sig lite. Även om jag själv tycker att allt blev onödigt uppförstorat pga ett litet ord som sades. Det finns betydligt värre saker som händer här i världen.
 6. För att han aldrig haft kontrakt i FBK?
 7. Ut: Holös, Skogs, Tollefsen(hjärnskakningen), Nygren(Alperna), Jämtin, Gustafsson, Gulas, Joel, Rasmus (kommer dock hem efter 8 matcher i NHL och 11 i AHL) In: Lennström, Alexander Ytterell, Peter Andersson, Jeremy Boyce-Rotevall, Dicken, Martin Johansson, Micke J, Enock på heltid, Zetterlund på heltid. Utlånas: Brandhammar, Leandersson, Steen. Tänkte bara fixa facit inför alla spekulationer
 8. Efter att ha funderat lite här i min ensamhet i jobbsängen har jag kommit fram till kvällens tre bästa respektive sämsta punkter. Sämst 1: Jag slösade bort 18 spänn på att tro att FBK skulle vända, samtidigt som Brynäs skulle dänga LHC under ordinarie tid. Bäst 1: Nu kan man börja tänka mer på Silly Season igen, säsongens höjdpunkt! Sämst 2: Att Joel troligtvis inte lär dra på sig Färjestad-dressen på en 13-15 år. Kanske även Rasmus? (Åfyfan, jag är runt 40 år när/om dom kommer tillbaka) Bäst 2: Nu slipper man använda mobilsurfen till att lyssna på hockeymatcher, eller spela på Färjestad på Svenska Spel. Sämst 3: Att HV går vidare. Hade hellre sett Djurgårn i semi om jag ska vara ärlig. Bäst 3: Sven-Erik Magnusson fick en redig hyllning! Nuså, in och börja EP-scouta så blir det här en rolig och lång försäsong och semester!
 9. Rätt skönt med semester ändå, jag kan förstå att grabbarna är trötta på hockey den här säsongen.
 10. Jävla nötter, klart som fan att han ska göra det före att spela en hockeymatch.
 11. Fyfan vad snyggt av Pilut, riktigt läckert!
 12. Troligtvis ligger svaret på både min och din gåta i det jag har fetmarkerat. Iochmed att jag själv inte har någon större vinnarskalle(utom när jag själv står på planen och kan påverka resultatet) så blir det troligtvis inte samma reaktion hos en sån som mig, gentemot en person med ordentlig vinnarskalle. Om det ena eller det andra är rätt ska jag låta vara osagt, men man kanske skulle behöva ha en blandning av båda två. Jag skulle nog egentligen behöva omformulera mitt inlägg och säga att det är en stor gåta för MIG att folk kan och orkar engagera sig så mycket i en sport/ett lag/en match eller liknande som dom inte själva kan påverka resultatet i. Tack för ett bra svar!
 13. Det är för mig en stor gåta att folk orkat lägga ner så mycket tid och engagemang i hockey. EN SPORT! När det går på arslet verkar det ju i stort sett vara begravningsstämning hos er, det kan ju inte vara roligt att bli så förkrossad varje gång ett hockeylag på dekis får stryk? Det är klart att folk ska få klaga ur sig här så slippet vi läktarbråk och misshandlade fruar, men vafan, ryck upp er lite nu. Färjestad är inte bättre än såhär i år och lär heller inte bli det de kommande 3-5 åren. Var glada över att det faktiskt blev några extra matcher i form av "riktig" slutspelshockey den här säsongen. Vad gäller publiksiffran så är det väl inte alls konstigt att helt vanliga människor som inte tycker att hockey är viktigare än att kanske umgås med familjen står över att gå till LLA när laget ändå inte presterar?
 14. Dom kanske tackade nej till intervjuer?
 15. Det var det jag ville få personen jag quotade att förstå.