fbk:arn

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Outstanding

About fbk:arn

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

702 profile views
 1. Vilken tid är det som gäller?
 2. Orkar inte skapa ny/kapa annan tråd nu när jag har en dum fråga, är det bäst tryck om man sitter på övre eller nedre etage i LA?
 3. Tackar för invite igen, söndag funkar utmärkt för mig här.
 4. Jahapp, här var det livat. Vad tror vi om säsongen framför oss, kommer Arsenal vinna med mer än 10 poäng före tvåan? Svar ja.
 5. Visseligen träningsmatch men är det bara jag som tycker vi drar på oss otroligt mycket utvisningar?
 6. Nån måste ju komma sist, så jag är med som vanligt
 7. Hela juli kommer vi få både text och filmer från klubben om spelarna. Kan man hoppas på ny spelare in veckan efter NHLdraft?
 8. Alltså vad i helvete är det frågan om, åker runt och kör en massa bandysvängar istället för att tackla. Vi är först in i situationer men väljer att bromsa in och låta HV ta pucken.
 9. Enligt nwt så siktar Johan Kemi på 7000 ikväll. Så jäkla pinsamt
 10. Konstigt, beror kanske vart man befinner sig men i Nordamerika iallafall så kan man se alla svenska sportligor utan priblem
 11. Ja, SHL går att se utomlands via Cmore
 12. Om man tittar mot ståplats från mittcirkeln, skulle kunna tänka mig att man gör om till sittplats till vänster om spelargången, sen flytta ståplatsens ingång närmare mot ismaskinen. På så sätt får man en mindre ståplats, mer koncentrerad samling i mitten på ståplats då man flyttar ingången så den inte delar upp lika mycket som den gör idag
 13. Varför är det så mjäkigt? Ut och visa vilka som bestämmer på isen, åk skridskor och tacklas. Byt mållåt nån jävla gång DJ.
 14. Det var drag Fan vilken skön vinst det här var.
 15. CMORE är så patetiskt dåliga på att fixa ordentligt bakgrundsljud från arenan