fbk:arn

Members
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Good

About fbk:arn

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

677 profile views
 1. Jahapp, här var det livat. Vad tror vi om säsongen framför oss, kommer Arsenal vinna med mer än 10 poäng före tvåan? Svar ja.
 2. Visseligen träningsmatch men är det bara jag som tycker vi drar på oss otroligt mycket utvisningar?
 3. Nån måste ju komma sist, så jag är med som vanligt
 4. Hela juli kommer vi få både text och filmer från klubben om spelarna. Kan man hoppas på ny spelare in veckan efter NHLdraft?
 5. Alltså vad i helvete är det frågan om, åker runt och kör en massa bandysvängar istället för att tackla. Vi är först in i situationer men väljer att bromsa in och låta HV ta pucken.
 6. Enligt nwt så siktar Johan Kemi på 7000 ikväll. Så jäkla pinsamt
 7. Konstigt, beror kanske vart man befinner sig men i Nordamerika iallafall så kan man se alla svenska sportligor utan priblem
 8. Ja, SHL går att se utomlands via Cmore
 9. Om man tittar mot ståplats från mittcirkeln, skulle kunna tänka mig att man gör om till sittplats till vänster om spelargången, sen flytta ståplatsens ingång närmare mot ismaskinen. På så sätt får man en mindre ståplats, mer koncentrerad samling i mitten på ståplats då man flyttar ingången så den inte delar upp lika mycket som den gör idag
 10. Varför är det så mjäkigt? Ut och visa vilka som bestämmer på isen, åk skridskor och tacklas. Byt mållåt nån jävla gång DJ.
 11. Det var drag Fan vilken skön vinst det här var.
 12. CMORE är så patetiskt dåliga på att fixa ordentligt bakgrundsljud från arenan
 13. Det går väl alternera lite mera och inte bara köra samma mediokra Yohio-pop vid varje mål? Det var likadant slutet av förra säsongen
 14. Gillade även att se under timeouten hur det var Jämtin som ropade till sig Stapleton och översatte allt Leffe sa.
 15. Någon som kan ge mer info angående årsmötet där bl a spelarna tvingas dit för att rösta för styrelsen/emot fansen ang. 51% regeln?