fbk:arn

Members
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Good

About fbk:arn

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

648 profile views
 1. Hela juli kommer vi få både text och filmer från klubben om spelarna. Kan man hoppas på ny spelare in veckan efter NHLdraft?
 2. Alltså vad i helvete är det frågan om, åker runt och kör en massa bandysvängar istället för att tackla. Vi är först in i situationer men väljer att bromsa in och låta HV ta pucken.
 3. Enligt nwt så siktar Johan Kemi på 7000 ikväll. Så jäkla pinsamt
 4. Konstigt, beror kanske vart man befinner sig men i Nordamerika iallafall så kan man se alla svenska sportligor utan priblem
 5. Ja, SHL går att se utomlands via Cmore
 6. Om man tittar mot ståplats från mittcirkeln, skulle kunna tänka mig att man gör om till sittplats till vänster om spelargången, sen flytta ståplatsens ingång närmare mot ismaskinen. På så sätt får man en mindre ståplats, mer koncentrerad samling i mitten på ståplats då man flyttar ingången så den inte delar upp lika mycket som den gör idag
 7. Varför är det så mjäkigt? Ut och visa vilka som bestämmer på isen, åk skridskor och tacklas. Byt mållåt nån jävla gång DJ.
 8. Det var drag Fan vilken skön vinst det här var.
 9. CMORE är så patetiskt dåliga på att fixa ordentligt bakgrundsljud från arenan
 10. Det går väl alternera lite mera och inte bara köra samma mediokra Yohio-pop vid varje mål? Det var likadant slutet av förra säsongen
 11. Gillade även att se under timeouten hur det var Jämtin som ropade till sig Stapleton och översatte allt Leffe sa.
 12. Någon som kan ge mer info angående årsmötet där bl a spelarna tvingas dit för att rösta för styrelsen/emot fansen ang. 51% regeln?
 13. "Ingen är större skölden" brukar det heta, men det verkar bara gälla i vissa lägen tydligen. Jämtin om han används på rätt sätt kan vara otroligt nyttigt, han tar hand och jävlas med motståndarbackarna medans Tollefsen kan fortsätta med att komma in en kvart efter avblåsning framför eget mål, Tolle är för seg för att ta hand retsticka momentet ensamt.
 14. Att FBK fortsätter att ge en jävla massa biljetter till Örebro
 15. Ja det kommer finnas en klack kvar och nej de kommer inte sjunga "Vi har fått nog". Bryggeriet backar klubben och sluter leden, det tänkar jag också göra. Tränare klar, Loob får äntligen komma nära sportsidan igen och styra upp, Johan Kemi säljer fler biljetter och VDn har kommit in med fräsch syn på saker och ting samt en ekonomi som väntas ge + i år. Arenan uppgraderas. Nu jäklar kör vi!