totto rhodin

Members
 • Content count

  483
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 Great

About totto rhodin

 • Rank
  Spammare

Recent Profile Visitors

1 035 profile views
 1. Och jag tycker inte Micke är ett alternativ ens... så det är helt rätt från Peters sida att nobba. Vill ha in en general som kan städa upp i försvaret en Frögren typ som täcker skott, rensar och spelar resolut. (Sammen språk) Vi får se om Tomten Peter har några julklappar till oss innan fönstret stänger. Gulas hade varit mumma men går ju bra i sitt lag som leder serien så han kan vi glömma. Möjligen Joel om Minnesota anser att det är bättre för hans utveckling att återgå till SHL.
 2. FBK väljer bort Micke ISHOCKEY: "Kan inte erbjuda honom plats längre fram i laget" Färjestads sportchef Peter Jakobsson avslöjade för nwt.se på måndagen att FBK ska värva en ny back och en ny forward. Forwardslösningen fanns på mycket nära håll. Förre FBK-favoriten Micke Johansson sitter i Karlstad och är fortfarande utan arbetsgivare. Men FBK väljer bort Micke. NWT fick kontakt med Micke på tisdagen. Har Färjestad hört av sig? – Nej, jag platsar inte där, svarar Micke sarkastiskt. Har du gjort klart med någon ny klubb? – Nej, inget är klart. Färjestads sportchef Peter Jakobsson gör klart att Micke Johansson inte är aktuell. – Det är av samma anledning som tidigare. Micke är en väldigt duktig hockeyspelare som ska vara längre fram i laget än vad vi kan erbjuda honom, säger Jakobsson. I stället söker FBK en ny forward och en ny back förutsättningslöst, både i och utanför Sverige. Bröt tummen Tidigare i höstas skrev Micke ett korttidskontrakt med Brynäs som sträckte sig till slutet av oktober. Brynäs ville förlänga resten av säsongen men då var oturen framme. I en match mot just Färjestad bröt Micke tummen den 26 oktober, innan hann underteckna förlängningen med Brynäs. – Det var klart att jag skulle vara kvar resten av säsongen i Brynäs. Vi var överens och det nya kontraktet skulle skrivas på efter lördagsmatchen mot FBK. Jag förstod direkt när jag skadade tummen, sa Micke till NWT då. https://nwt.se/sport/ishockey/2017/12/12/fbk-valjer-bort-micke
 3. FBK ska värva två nya spelare ISHOCKEY: "Vi söker en ny back och en ny forward för att bredda truppen och säkra upp för skador" Nu ger sig Färjestad ut på spelarjakt. – Vi söker en ny back och en ny forward för att bredda truppen och säkra upp för skador. Jag sätter mig ner med tränarteamet på tisdag för att diskutera hur vi går vidare, berättar FBK:s sportchef Peter Jakobsson. På backsidan är Anton Grundel fortfarande inte på väg tillbaka efter hjärnskakningen. – Det är bekymmersamt och oroande. FBK söker inte tillfälliga lösningar. – Nej, det handlar om permanenta lösningar för resten av säsongen. Vi tittar både i och utanför Sverige. Har du några namn i åtanke redan nu? – Nej. Vi ska söka med ljus och lykta. Det är viktigt att få in rätt personer, rätt spelare och rätt karaktärer. 14 spelare borta Under julvilan och en bit in på nya året har FBK totalt 14 man borta på olika landslagsuppdrag. En i U16, fyra i U18, tre i J20 och fyra i seniorlandslagen. Oskar Steen, Fabian Zetterlund och FBK:s tredjemålvakt Olle Eriksson Ek missar några SHL-matcher eftersom de är upptagna av JVM-spel. Under OS riskerar att få klara sig utan flera spetsspelare i tre seriematcher. Dick Axelsson, Mikael Wikstrand, Jesse Virtanen och Lars Haugen är OS-aktuella i nuläget. – Vi måste säkra upp eftersom vi blir sårbara för skador. Peter Jakobsson har ett bra utgångsläge i sin värvarjakt efter serietvåan FBK:s fina säsong så här långt och efter den positiva ishockey som laget levererat. FBK seglar i kraftig medvind. – Ja, jag märker att det är positiva signaler utifrån, säger Jakobsson. https://nwt.se/sport/2017/12/11/fbk-ska-varva-tva-nya-spelare
 4. Riktigt svag insats... mot julskinkan.. och julbordet för pöjkera snart....
 5. Linkan leverar!
 6. Pinsamt dåligt
 7. Men sätt ner Alex i en längre kedja och ta upp Martin! spela Virtanen i PP! Wikstrand har blivit nya Nygren som ska stå på blå och skjuta.
 8. Sur förlust igår dags att ta revansch om 40 min. Hoppas på överkörning!
 9. Alexander är med på värmningen nu
 10. Steen är skadad.
 11. Nej dags att sälja Törngren nu va
 12. Äntligen hockey igen! började matchen bra i anfallszon men åkte sen på en käftsmäll genom 1-0.
 13. Den finns på Spotify men det har väl med rättigheter att den inte spelas i arenan.
 14. #16 känns magiskt skönt att avrunda veckan med den sköna nyheten att vår kapten Alexander Johansson gör comeback imorgon lördag hemma mot Brynäs. Jag kan lova er att det är en spelsugen kapten som är tillbaka i spel och naturligtvis otroligt viktigt för oss att ha Alex tillbaka på isen. Enligt VD Stefan Larsson spelar Alex i morgon. Samtidigt meddelade Brynäs att kontraktet med lill-micke inte förlängs då han vart skadad i torsdags.
 15. Martin kommer spela idag bekräftad i FBK play.